Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκαν τον Αύγουστο αγκαλιά

02.08.2022
Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκαν τον Αύγουστο αγκαλιά
Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και καθημερινά μοιράζονται στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά που υποδέχτηκαν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού αγκαλιά. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής πήγαν στην παραλία και ευχήθηκαν «καλό μήνα» στους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω instagram.

«Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Η Κάτια Ζυγούλη είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ: «Η γνωριμία έγινε σε ένα event, γινόταν μια μεγάλη βράβευση. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν, απλά τον θεωρούσα νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Δεν ήμουν Ρουβίτσα, δεν άκουγα καθόλου τα κομμάτια του. Συναντηθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο. Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου. Είναι πολύ ρομαντικός, μου κόβει λουλούδια και μου τα φέρνει κάθε μέρα»