Η Kate Moss σπάει τη σιωπή της για την τρομακτική πραγματικότητα πίσω από τη γυμνή φωτογράφηση όταν ήταν μόλις 15 ετών

25.07.2022
Η Kate Moss σπάει τη σιωπή της για την τρομακτική πραγματικότητα πίσω από τη γυμνή φωτογράφηση όταν ήταν μόλις 15 ετών
Το supermodel θυμάται τη δυσάρεστη εμπειρία για κατάλογο εσωρούχων πριν από 33 χρόνια

Η Kate Moss αποκάλυψε πώς έφυγε από έναν ανατριχιαστικό φωτογράφο όταν ήταν 15 ετών, αφού της είπε να βγάλει το σουτιέν της. Το super model θυμάται τα ανησυχητικά γυρίσματα του καταλόγου εσωρούχων πριν από 33 χρόνια στη σημερινή έκδοση του Desert Island Discs.

Η Angelina Jolie κέρδισε τη δικαστική μάχη ενάντια στον Brad Pitt για το γαλλικό τους οινοποιείο

Η 48χρονη είπε: «Είπε: 'Βγάλε το μπλουζάκι σου' και εγώ έβγαλα το μπλουζάκι μου. Ήμουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου και μου είπε: 'Βγάλε το σουτιέν σου'. Μπορούσα να νιώσω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας». Το μοντέλο έχει επίσης κακές αναμνήσεις από μια μεταγενέστερη δουλειά, όταν πόζαρε topless το 1992 με τον ηθοποιό Mark Walberg σε μια φωτογράφηση εσωρούχων του Calvin Klein. Δήλωσε ότι πριν από τη δουλειά ένιωθε «ευάλωτη και φοβισμένη» και ότι της είχαν συνταγογραφηθεί Valium.

Η Kate είναι τώρα πράκτορας μοντέλων με την 19χρονη κόρη της Lila, να βρίσκεται μεταξύ των πελατών της. «Της είπα ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που δεν θέλεις», αποκάλυψε. «Φροντίζω τα μοντέλα μου. Φροντίζω να είναι με ατζέντηδες στα γυρίσματα, ώστε να υπάρχει κάποιος εκεί που θα πει, 'Δεν το θεωρώ κατάλληλο'».

Matt Damon: Ο «χρυσός κανόνας» της επιτυχίας του γάμου του που συμπλήρωσε τα 17 χρόνια

Η Kate είπε ότι είχε γίνει αποδιοπομπαίος τράγος τη δεκαετία του 1990 όταν την κατηγόρησαν ότι εξυμνούσε την αδύνατη φιγούρα της μετά την εμφάνιση φωτογραφιών της με εσώρουχα. Είπε: «Ποτέ δεν ήμουν ανορεξική, δεν ήμουν ποτέ. Δεν είχα πάρει ποτέ ηρωίνη. Ήμουν αδύνατη γιατί δεν με τάιζαν στα γυρίσματα ή στα shows και ήμουν πάντα αδύνατη».

Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης σε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να παίρνει κοκαΐνη σε ένα στούντιο με τον τότε φίλο της, Pete Doherty. «Ένιωσα άρρωστη και ήμουν πολύ θυμωμένη. Όλοι όσοι ήξερα έπαιρναν ναρκωτικά, για να επικεντρωθούν σε μένα και να προσπαθήσουν να απομακρύνουν την κόρη μου, νόμιζα ότι ήταν πραγματικά υποκριτικό».

Τέλος, δήλωσε ότι υπερασπίστηκε τον πρώην της, Johnny Depp, στην πρόσφατη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, επειδή: «Δεν με κλώτσησε ποτέ από τις σκάλες. Έπρεπε να το πω αυτό.”