Matt Damon: Ο «χρυσός κανόνας» της επιτυχίας του γάμου του που συμπλήρωσε τα 17 χρόνια

22.07.2022
Matt Damon: Ο «χρυσός κανόνας» της επιτυχίας του γάμου του που συμπλήρωσε τα 17 χρόνια
Όπως όλα στον κόσμο, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ισορροπήσουμε την επαγγελματική με την οικογενειακή ζωή. Ο Matt Damon έδωσε προτεραιότητα στα συναισθήματά του για τη σύζυγό του Luciana Barroso και καταφέρνει να βρίσκει μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς του και του χρόνου που μοιράζεται με τη γυναίκα και τις κόρες του.

Παρακάτω θα μάθεις πώς ο Matt Damon γνώρισε τη σύζυγό του και τι θαυμάζει περισσότερο στην οικογένειά του.

Ο Matt Damon γνώρισε τη Luciana Barroso στο Μαϊάμι, όπου εκείνη την εποχή εργαζόταν ως σερβιτόρα και μεγάλωνε μόνη της την 4χρονη κόρη της, Αlexia. Ο Damon γύριζε μια ταινία και, αφού υπέγραψε αυτόγραφα και τελείωσε από τους φαν, πλησίασε την Barroso και άρχισαν να μιλάνε.

Όταν της ζήτησε να βγουν, εκείνη του είπε ότι έπρεπε να μείνει μαζί με την 4χρονη κόρη της, Αlexia. Και προς έκπληξη της, ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του λέγοντάς της: «Λατρεύω που είσαι μαμά και αυτή είναι η προτεραιότητά σου», δείχνοντάς της έτσι ότι αυτό δεν θα ήταν εμπόδιο για το ξεκίνημα μιας σχέσης. Μια σχέση που κατέληξε σε γάμο όπου απέκτησαν άλλες τρεις κόρες.

Αν και παντρεύτηκαν το 2005, το ζευγάρι αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους του λίγα χρόνια αργότερα. Επειδή δεν παντρεύτηκε μια ηθοποιό ή κάποια celebrity, ο Damon πιστεύει ότι μπορεί να ζει μια ήσυχη ζωή χωρίς να εκθέτει την οικογένειά του στα μέσα ενημέρωσης. Ισχυρίζεται επίσης ότι τα ραντεβού με τη γυναίκα του τείνουν να είναι σποραδικά, αλλά πάντα προσπαθούν να περάσουν μια νύχτα μαζί αφού πάρουν τις κόρες τους από το σχολείο.

Τα 6 μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου σύμφωνα με τον Tom Hanks

«Έχουμε έναν κανόνα δύο εβδομάδων», είπε κάποτε ο Damon, «Δεν φεύγω από το σπίτι για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Νομίζω ότι πρέπει να είσαι με το άτομο που αγαπάς όσο περισσότερο γίνεται. Η γυναίκα μου είναι η αδελφή ψυχή μου. Δεν μου αρέσει να με χωρίζουν από εκείνη».

Όσο για τις κόρες του, ο Damon είπε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα περιτριγυριζόταν από γυναίκες και ότι κάθε μέρα θα είναι μια νέα μαθησιακή εμπειρία: «Μαθαίνω τόσα πολλά, και καταλαβαίνω πόσο πιο έξυπνα είναι τα κορίτσια».

Η αγάπη του για τις κόρες του είναι τόσο δυνατή που έκανε ακόμη και τατουάζ τα ονόματά τους στο μπράτσο του, με τη σειρά γέννησής τους: Alexia, Isabella, Gia, and Stella. Στο παρελθόν είχε κάνει τατουάζ το όνομα «Lucy» προς τιμήν της συζύγου του, Luciana Barroso, με την οποία αποφάσισε να μοιραστεί τη ζωή του.