Η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε: Η μαμά Δέσποινα Βανδή ήταν εκεί, όμως, πόζα αλά Χόλιγουντ δεν είδαμε - Ποιος τη συνόδευσε

15.07.2022
Η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε: Η μαμά Δέσποινα Βανδή ήταν εκεί, όμως, πόζα αλά Χόλιγουντ δεν είδαμε - Ποιος τη συνόδευσε
Τέλος και επίσημα το σχολείο για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, και η μαμά καμαρώνει δημοσίως.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε τελικά η τελετή αποφοίτησης στο Κολλέγιο Αθηνών όπου φοιτούσε η Μελίνα Νικολαΐδη και η βραδιά ήταν έξτρα γιορτινή.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν εκεί και καμάρωσε για την πρωτότοκή της και μέσω Instagram μετά τη λήξη της εκδήλωσης. Μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά μοιράστηκε η τραγουδίστρια και η λεζάντα συγκινητική.

"Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρά σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou" έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή ο Κώστας Καπετανίδης, στενός φίλος της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και νονός της Μελίνας.

Ο πατέρας της Μελίνας, Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει σ' εκείνη και τον αδελφό της, Γιώργο, δεν εμφανίστηκε σε κοινές φωτογραφίες, ούτε και είναι γνωστό αν παραβρέθηκε. Με την αφορμή, όμως, σκεφτήκαμε πόσο ενδιαφέρον θα ήταν αν είχαμε κι εδώ στην Ελλάδα μια "στιγμή υπεράνω" όπως έχουμε δει τόσες φορές σε οικογένειες celebrities του εξωτερικού.

Πιο πρόσφατα παραδείγματα οι αποφοιτήσεις των παιδιών τριών πρώην διάσημων ζευγαριών της διεθνούς σόουμπιζ. Ο λόγος για τους Gwyneth Paltrow και Chris Martin, Reese Witherspoon και Ryan Felippe και Kate Hudson και Chris Robinson.

Προφανώς εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τόση... Σουηδία ακόμη! Όχι ότι πειράζει, δηλαδή, απλά μοιραζόμαστε μια σκέψη που κάναμε!