«Είναι η αγαπημένη μου υπερήρωας»: Οι γλυκιές φωτογραφίες του Chris Hemsworth με την κόρη του στα γυρίσματα του Thor

15.07.2022
«Είναι η αγαπημένη μου υπερήρωας»: Οι γλυκιές φωτογραφίες του Chris Hemsworth με την κόρη του στα γυρίσματα του Thor
Προετοιμάσου - ο Chris Hemsworth δημοσίευσε κάποιες αξιολάτρευτες φωτογραφίες της 10χρονης κόρης του India από τα γυρίσματα του Thor και είναι απίστευτα χαριτωμένες.

Το πρώτο slide τον δείχνει με την στολή του να στέκεται όρθιος δίπλα στην Ιndia όταν ήταν μωρό, η οποία τον κοιτάζει γλυκά. Το επόμενο τραβήχτηκε μετά από μια δεκαετία και παρουσιάζει τους δύο να αγκαλιάζονται μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Thor: Love and Thunder, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«Είναι η αγαπημένη μου υπερήρωας», έγραψε ο Hemsworth στις φωτογραφίες.

Η Ιndia κάνει μια συναρπαστική εμφάνιση στην τελευταία ταινία του Thor, υποδυόμενη τον χαρακτήρα της Love (δεν θα σου δώσουμε spoilers, αλλά αξίζει να δούμε την πρώτη της εμφάνιση στην οθόνη). Πώς ένιωθε ο Hemsworth που είχε την κόρη του ως συμπρωταγωνίστρια; «Ήταν ακριβώς όπως όταν είμαι στο σπίτι, προσπαθώντας να της πω να κάνει οτιδήποτε. Και αυτή να μου λέει, “Πφ, όχι, θα το κάνω με τον δικό μου τρόπο”. Και μπράβο της, γιατί έκανε απίστευτη δουλειά», είπε ο σταρ στο Marvel.com σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Christian Bale, ο οποίος ήταν στην ίδια σκηνή με την Ιndia, πρόσθεσε ότι η μικρή έκανε «υπέροχη δουλειά» και επικρότησε τον ρόλο του Hemsworth ως μπαμπά στα γυρίσματα. «Ο Chris ήταν ένας υπέροχα προσεκτικός μπαμπάς, απλώς έλεγχε ότι ήταν εντάξει η κόρη του, μου έκανε σήματα με τον αντίχειρα, εγώ του έκανα σήματα με τον αντίχειρα, τσέκαρε. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις τους δύο τους. Την άφησε και το έκανε μόνη της».

Ο Hemsworth ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικός όταν η Ιndia έκανε τη σκηνή με τον Bale, ο οποίος ήταν ντυμένος με ανατριχιαστικά προσθετικά για τις ανάγκες του ρόλου. Κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης στο Entertainment Weekly, ο Bale έκανε τα κομπλιμέντα του στον περήφανο μπαμπά.

«Ήταν… τόσο χαριτωμένο να βλέπω τη σχέση σας. Είδα τι καλός μπαμπάς είσαι, να την πείθεις με ευγένεια και να της λες “Όχι, απλά μείνε εκεί. Ξέρω ότι είναι λίγο αηδιαστικός, αλλά μείνε εκεί”».

Μας αρέσει που η oικογένεια Hemsworth είναι μια μεγάλη, ευτυχισμένη παρέα υπερηρώων! Ευχόμαστε στην India να απολαύσει και άλλες τόσο όμορφες και δημιουργικές στιγμές και να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της.