Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: "Δεν ήταν θέμα δικαιοσύνης ...αλλά περιέργειας"

14.07.2022
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: "Δεν ήταν θέμα δικαιοσύνης ...αλλά περιέργειας"
Η τοποθέτηση του ηθοποιού για τη πρόσφατη αποφυλάκιση του σκηνοθέτη

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και το έκανε μέσω ενός story στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε: "Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος. Δεν ήταν θέμα δικαιοσύνης…Ήταν θέμα περιέργειας".

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίστηκε έχοντας μόλις κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων και η Ρούλα Ρέβη το σχολιάζει με ένα... άλογο

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε την Τετάρτη 13/7 σε κάθειρξη 12 ετών για βιασμό δύο ανηλίκων, αλλά το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την καταβολή της εγγύησης 30.000 ευρώ, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και σκηνοθέτης αποχώρησε από τη φυλακή.

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο Λιγνάδης δήλωσε πως η "ελληνική δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε και δεν θα παρασυρθεί, όπως έγινε με μέρος της κοινωνίας". Πρόσθεσε επίσης: "Έχω να μιλήσω ενάμιση χρόνο. Δικαιούμαι πλέον να το κάνω. Τόσο καιρό άλλοι έπαιζαν μπάλα. Νιώθω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ τελείως και η αλήθεια θα αποκατασταθεί".