Ben Affleck: Ποια είναι η ανθυγιεινή συνήθεια του που δεν έχει καταφέρει να του κόψει η Jennifer Lopez

08.07.2022
Ben Affleck: Ποια είναι η ανθυγιεινή συνήθεια του που δεν έχει καταφέρει να του κόψει η Jennifer Lopez
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck τα κάνουν όλα μαζί από τότε που ξαναβρέθηκαν το 2021, από το να βγαίνουν όλοι μαζί με τις οικογένειές τους μέχρι την αγορά ενός σπιτιού 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Beverly Hills. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ένα πράγμα στη σχέση τους που έρχεται σε σύγκρουση με τον τρόπο ζωής τους: το κάπνισμα του Affleck.

Το ζευγάρι εθεάθη στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Affleck καθώς περπατούσαν χέρι-χέρι. Η Lopez φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό παντελόνι σε συνδυασμό με ένα μακρυμάνικο μαύρο πουκάμισο και αξεσουάρ με τους χρυσούς κρίκους της υπογραφής της. Ο Affleck ήταν πιο χαλαρός με φαρδιά γκρι παντελόνα, μια μαύρη κουκούλα και αθλητικά παπούτσια. Αλλά ήταν το τσιγάρο που κρεμόταν από το στόμα του που ήταν δύσκολο να αγνοηθεί. Παρά το γεγονός ότι διατηρεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, η συνήθεια του καπνίσματος είναι αυτή που συνεχίζει.

Jennifer Lopez: Το νέο της μανικιούρ είναι αφιερωμένο στον Ben Affleck

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της J. Lo, Alex Rodriguez καυχιόταν για την τότε αγαπημένη του και τον «καθαρό» τρόπο ζωής της, σε συνέντευξη του στο Harper's Bazaar το 2018. «Ξεκουράζεται, οκτώ έως δέκα ώρες την ημέρα», είπε. «Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Ζει μια πολύ καθαρή ζωή». Οπότε καθώς η υγεία της αποτελεί υψηλή προτεραιότητα, πρέπει να την ενοχλεί λίγο το γεγονός ότι ο Affleck εξακολουθεί να καπνίζει.

Φυσικά, το να παραμείνει νηφάλιος είναι επίσης η πιο σημαντική πτυχή για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, ο οποίος θέλει να είναι ιδανικός τόσο ως σύντροφος της Lopez όσο και μπαμπάς των τριών παιδιών του, οπότε ίσως η Lopez να κάνει τα στραβά μάτια για αυτή την κακή συνήθεια, η οποία, όπως ακούγεται, περιορίζεται σε λίγα τσιγάρα την εβδομάδα.

Συγκινεί ο Ben Affleck μιλώντας ανοιχτά για τον αλκοολισμό και την Jennifer Garner

Ο Affleck δεν είναι ο μόνος σταρ του Χόλιγουντ που συνεχίζει το κάπνισμα έστω και με ένα-δύο τσιγάρα την ημέρα. Η Salma Hayek δεν έκρυψε τη συνήθεια της από τους θαυμαστές της ενώ ετοιμαζόταν για τα βραβεία BAFTA του 2022 ενώ η Gwyneth Paltrow παραδέχτηκε ότι επιτρέπει στον εαυτό της ένα τσιγάρο την εβδομάδα. Έτσι, ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι του Λος Άντζελες είναι μια άκαπνη ζώνη, υπάρχουν ακόμα μερικά αστέρια που δεν φοβούνται να τους δουν να καπνίζουν δημόσια.