O Elon Musk απέκτησε δίδυμα με στέλεχος εταιρείας του

07.07.2022
O Elon Musk απέκτησε δίδυμα με στέλεχος εταιρείας του
«Το ποσοστό γεννήσεων που καταρρέει είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός», είχε γράψει ο ίδιος

Ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, καλωσόρισε δυο δίδυμα παιδιά πέρυσι, με ένα στέλεχος σε μία από τις άλλες εταιρείες του, τη Neuralink.

Ο Musk, ο οποίος δημοσίευσε ένα tweet στις 24 Μαΐου λέγοντας ότι «το ποσοστό γεννήσεων στις ΗΠΑ είναι κάτω από τα ελάχιστα βιώσιμα επίπεδα» και το καρφίτσωσε στην κορυφή του λογαριασμού του στο Twitter με περισσότερους από 100 εκατομμύρια ακόλουθους, απέκτησε δυο δίδυμα παιδιά με την Shivon Zilis, που εργάζεται για τον Musk στην εταιρεία που ελπίζει να αναπτύξει ένα εμφυτεύσιμο τσιπ υπολογιστή για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

«Βγαίνουμε ραντεβού μεταξύ μας ακόμα και τώρα»: Η συμβουλή των Jessica Biel και Justin Timberlake για έναν επιτυχημένο γάμο

Πρόσφατα, ο Musk έγραψε στο Twitter: «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την κρίση του υποπληθυσμού. Το ποσοστό γεννήσεων που καταρρέει είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός». Λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος έγραψε: «Ελπίζω να έχετε μεγάλες οικογένειες και συγχαρητήρια σε όσους έχουν ήδη!».

Οι επαγγελματικοί δεσμοί της Zilis με τον Musk χρονολογούνται τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2016, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, όταν έγινε σύμβουλος του OpenAI. Ο Musk είναι ένας από τους συνιδρυτές του OpenAI, ενός μη κερδοσκοπικού ερευνητικού εργαστηρίου με δηλωμένη αποστολή να «διασφαλίσει ότι η τεχνητή γενική νοημοσύνη ωφελεί όλη την ανθρωπότητα».

Ο George Clooney και η Julia Roberts ξανά μαζί σε ταινία: Να κάτι που θέλουμε να δούμε

Σύμφωνα με το LinkedIn της Zilis, εργάστηκε τόσο για την Tesla όσο και για τη Neuralink από τον Μάιο του 2017 και σήμερα εργάζεται ως διευθύντρια λειτουργιών και ειδικών έργων στη Neuralink. Το 2020, η Zilis έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο OpenAI. Πριν εργαστεί σε εταιρείες υπό την κατοχή του Musk, η Zilis εργάστηκε για ένα ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων του Bloomberg, καθώς και στην IBM. Έχει επίσης υπηρετήσει στα διοικητικά συμβούλια τουλάχιστον δύο άλλων οργανισμών που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό είναι το δεύτερο σετ διδύμων που πιστεύεται ότι απέκτησε ο Musk, ο οποίος με την πρώτη του σύζυγο απέκτησε δίδυμα το 2004, πριν καλωσορίσουν τρίδυμα δύο χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια, ο Musk απέκτησε δύο παιδιά με τη μουσικό Claire Boucher, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως Grimes. Το δεύτερο παιδί τους γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω παρένθετης μητέρας.