Η Gisele Bündchen για τον προγονό της: «Δεν είμαι μητριά του αλλά bonus μαμά του»

06.07.2022
Η Gisele Bündchen για τον προγονό της: «Δεν είμαι μητριά του αλλά bonus μαμά του»
Σε όλη της την καριέρα, η Gisele Bündchen συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο τις δύο ιδιότητές της, αυτό του σούπερ μόντελ και της σούπερ μαμάς! Και ενώ γέννησε δύο παιδιά, στην ουσία έχει τρία και το καμαρώνει παντού και πάντα.

Ένα από τα 3 παιδιά της, όπως συνηθίζει να λέει η ίδια, γεννήθηκε από προηγούμενη σχέση του συζύγου της. Αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να το αγαπήσει σαν να ήταν δικό της. Εφηύρε ακόμη και τον όρο «bonus μαμά» γιατί δεν αισθάνεται ότι είναι η θετή του μητέρα, αλλά ένα ακόμη άτομο που μπορεί να του δώσει την αγάπη μιας μητέρας.

Η αρχή μιας ιστορίας αγάπης, αλλά με μια ιδιαίτερη ανατροπή

Ήταν ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 2000 και το όνομά της εξακολουθεί να είναι παρόν στη βιομηχανία της μόδας. Αλλά οι πασαρέλες και η φήμη δεν ήταν τα μόνα σημαντικά πράγματα στη ζωή του μοντέλου από τη Βραζιλία. Ο έρωτάς της με τον τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή Tom Brady ήταν εξίσου πολύτιμος, όπως και η οικογένεια που έκαναν στη συνέχεια.

Gisele: Οι κρίσεις πανικού, η τάση για αυτοκτονία και ο Leonardo diCpario

Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2006 και όλα ήταν ρόδινα, αλλά μόλις 2 μήνες αργότερα, μια είδηση τάραξε την ηρεμία τους: «Ο Τom μου είπε ότι η πρώην κοπέλα του ήταν έγκυος. Την επόμενη μέρα, τα νέα ήταν παντού και ένιωθα ότι ο κόσμος μου είχε ανατραπεί», εξομολογήθηκε στα απομνημονεύματά της, «Lessons: My Path to a Meaningful Life».

Το ξεκίνημα της οικογένειάς τους

Αν και δεν το περίμενε και, όπως εξομολογήθηκε, ήταν μια δύσκολη στιγμή για εκείνη, η γέννηση του John “Jack” Edward Thomas, άλλαξε τα πάντα: «Έκανε την καρδιά μου να επεκταθεί με τρόπους που δεν ήξερα ότι ήταν εφικτό». είπε, καθώς ερωτεύτηκε το αγοράκι που της έμαθε πώς να γίνει μαμά, παρόλο που δεν ήταν η βιολογική του μητέρα. Από τότε, θα συνόδευε τον σύντροφο της στην ανατροφή του γιου του χωρίς δύσκολα συναισθήματα, αλλά μόνο με αγάπη.

Gisele και Tom Brady: Αυτό είναι το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη που πούλησαν για $14 εκατομμύρια

Δύο χρόνια αργότερα, είπε το μεγάλο «Ναι», και η οικογένεια μεγάλωσε μετά τον ερχομό του Benjamin, του πρώτου τους παιδιού, και αργότερα της Vivian, της μικρότερης της οικογένειας.