Adele: «Σίγουρα θα ήθελα μερικά ακόμη παιδιά»

06.07.2022
Adele: «Σίγουρα θα ήθελα μερικά ακόμη παιδιά»
H Adele και ο σύντροφός της Rich Paul προχωρούν γρήγορα την σχέση τους. Σίγουρα, υπήρξαν μερικές δύσκολες στιγμές στην πορεία, αλλά φαίνεται ότι έχουν λύσει αυτά τα ζητήματα και προχωρούν κάνοντας σχέδια ζωής.

Oι δύο τους εθεάθησαν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη στον γάμο του μπασκετμπολίστα των Cavaliers Kevin Love και του μοντέλου Kate Bock, μοιάζοντας σαν ένα ζευγάρι με απόλυτη Χολιγουντιανή αύρα. Τώρα, η Adele μιλάει για το ότι θα ήθελε να κάνει κάποια σοβαρά οικογενειακά σχέδια στο άμεσο μέλλον. «Σίγουρα θα ήθελα μερικά ακόμη παιδιά», είπε την Κυριακή στο podcast του BBC Sounds Desert Island Discs. «Θα ήταν υπέροχο». Η 34χρονη σταρ, όπως φαίνεται, δεν πιέζει πολύ τον Paul για την ιδέα να επεκτείνει την οικογένειά της, καθώς πρόσθεσε: «Αν όχι, έχω τον Αngelo».

Η Adele ευχαρίστησε δακρυσμένη τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki στα φετινά Brit Awards

Ο Angelo Adkins είναι ο εννιάχρονος γιος της από τον γάμο της με τον Simon Konecki, οπότε η Adele είναι απίστευτα ευγνώμων που είναι η μητέρα του ακόμα κι αν θέλει να προσθέσει και άλλα μέλη. Αν αναρωτιέσαι πώς νιώθει ο Paul για την κατάσταση, φαίνεται να είναι στην ίδια φάση με την τραγουδίστρια του «Easy on Me». Ως πατέρας τριών παιδιών ήδη, μετανιώνει που δεν ήταν τόσο παρών όσο θα ήθελε.

«Ως νέος μπαμπάς, η ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ήταν αρκετά δύσκολη» είπε στο Ε! News, «Αλλά τώρα κοιτώντας ως μεγαλύτερος μπαμπάς, αν ήταν να κάνω περισσότερα παιδιά, θα ανυπομονούσα να γίνω διαφορετικός μπαμπάς». Ο αθλητικός ατζέντης πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι θα ήταν «πιο υπομονετικός μπαμπάς», αν είναι να επεκτείνει την οικογένειά του.

Adele: "Πονάω σχεδόν τη μισή μου ζωή"

Με το ζευγάρι να ζει μαζί στην τεράστια έπαυλη που αγόρασε η Adele από τον Sylvester Stallone, φαίνεται ότι περνάνε τις πιο ωραίες μέρες της ζωής τους. Το καλύτερο μέρος είναι ότι φαίνεται να έχουν παρόμοια επιθυμία να κάνουν περισσότερα παιδιά και αυτό μπορεί να είναι το επόμενο βήμα στην πετυχημένη σχέση τους.