Μίλτος Καμπουρίδης: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη φωτιά στο Amanzoe και το "Ευχαριστώ"

05.07.2022
Μίλτος Καμπουρίδης: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη φωτιά στο Amanzoe και το "Ευχαριστώ"
Μία εφιαλτική νύχτα η χθεσινή με δύο πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη, ένα στην Ιτέα και ένα στο Κρανίδι. Το δεύτερο, στην Ερμιονίδα μπήκε και μέσα στις εγκαταστάσεις του υπερπολυτελούς συγκροτήματος Amanzoe, του οποίου ο Μίλτος Καμπουρίδης είναι συνιδιοκτήτης. Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα και οι άνθρωποι εκεί μετράνε τις πληγές τους.

"Ήταν μία νύχτα χωρίς ύπνο", ξεκινά την ανάρτησή του ο Μίλτος Καμπουρίδης τονίζοντας ότι κύριο μέλημα όλων ήταν να εξασφαλίσουν αφενός ότι δεν θα τραυματιζόταν κάποιος άνθρωπος αφετέρου ότι η καταστροφή θα περιοριζόταν. "Όλο το προσωπικό μας βρίσκεται στις θέσεις τους για να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που υπέστησαν μερικά από τα εξωτερικά των περιπτέρων, αλλά κυριότερα η φύση", γράφει ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου υπογραμμίζοντας πόσο ευγνώμονας είναι προς όλον τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτή την άνιση μάχη και προς όλους εκείνους που εργάζονται για να διαγηρήσουν τη θέση του Αmanzoe στην κορυφή του κόσμου των resorts. #Amazoe #Thankyou κλείνει τη λεζάντα το ο Μίλτος Καμπουρίδης και μοιράζεται τις εξής φωτογραφίες.

Στο μεταξύ, και ενώ γίνεται μεγάλος λόγος για εμπρησμό, η μέρα ξημέρωσε όντως καλύτερα τόσο για το πύρινο μέτωπο στο Κρανίδι όσο και για αυτό στην Ιτέα, που επίσης ξέσπασε σε μεγάλη έκταση χθες το απόγευμα. "Τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί", λένε οι υπεύθυνοι και οι περιοχές μετράνε τις πληγές τους.