Δεν θα πιστεύεις ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της Heidi Klum

05.07.2022
Δεν θα πιστεύεις ποιο είναι το κρυφό ταλέντο της Heidi Klum
«Αυτό είναι το ταλέντο μου. Είναι κρυμμένο, γιατί δεν το δείχνω»

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η Heidi Klum αποκάλυψε την εκπληκτική της ικανότητα να δείχνει πάντα τέλεια στα κόκκινα χαλιά και στα γυρίσματα. Πως; Κι όμως, μπορεί να εμποδίσει το πρόσωπό της από το να ιδρώνει.

Η Kate Hudson στην πιο σέξι ανάρτησή της: Η τόπλες, ανφάς πόζα που ενθουσίασε τους φανς της

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο "The Late Show With Stephen Colbert", το 49χρονο σούπερ μόντελ εξήγησε πώς οι makeup artists στα γυρίσματα «Έρχονται όλη την ώρα και θα μου βάζουν πούδρα στο πρόσωπό μου 24 ώρες το 24ωρο», είπε. «Οπότε, λέω στον εαυτό μου: Μην ιδρώνεις στο πρόσωπο. Απλώς λέω στον εαυτό μου να μην ιδρώνει στο πρόσωπο!». Δυστυχώς, το κόλπο δεν λειτουργεί όταν πρόκειται για το υπόλοιπο σώμα της Klum. «Ιδρώνω παντού όπου δεν το βλέπεις», αστειεύτηκε, δείχνοντας τις μασχάλες της. «Αυτό είναι το ταλέντο μου. Είναι κρυμμένο, γιατί δεν το δείχνω».

Σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η γερμανοαμερικανίδα μίλησε για τα διάσημα πόδια της, τα οποία κάποτε ήταν ασφαλισμένα από την Lloyd's του Λονδίνου για 2 εκατομμύρια δολάρια - αλλά το ένα πόδι κρίθηκε πιο ακριβό από το άλλο. «Νομίζω ότι αυτό ήταν ίσως μόνο 700.000 δολάρια», είπε η Klum, δείχνοντας το αριστερό της πόδι. «Και αυτό ήταν, περίπου, 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Επειδή έχω μια μικρή ουλή στο αριστερό μουnπόδι όταν έπεσα σε ένα ποτήρι».