Victoria Beckham: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για την 23η επέτειο γάμου της με τον David - Σπάνια τη βλέπουμε έτσι

04.07.2022
Victoria Beckham: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για την 23η επέτειο γάμου της με τον David - Σπάνια τη βλέπουμε έτσι
23 χρόνια παντρεμένοι συμπληρώνουν σήμερα η Victroria και ο David Beckham και οι αναρτήσεις τους είναι πάρα πολύ τρυφερές. Εκείνης, μάλιστα έχει και μια μικρή... δεικτικότητα, προς πάσα κατεύθυνση!

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν πολλά χρόνια, όταν η Victoria τραγουδούσε στις Spice Girls και ο David ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της Manchester United. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 1999 στο κάστρο Luttrellstown της Ιρλανδίας, έχοντας για παρανυμφάκι τον πρωτότοκό τους, Brooklyn, ο οποίος είχε γεννηθεί λίγους μήνες νωρίτερα. Η Victoria φορούσε ένα στράπλες νυφικό του οίκου Vera Wang και headpiece του σχεδιαστή Slim Barrett.

Οι φωτογραφίες είναι από ανάρτηση της Victoria για την 21η επέτειό τους.

Σήμερα, γιορτάζουν τα 24 χρόνια γάμου τους και μετρούν τέσσερα παιδιά και μία νύφη καθώς ο Brooklyn παντρεύτηκε την αγαπημένη του Nicola Peltz πριν από μερικούς μήνες.

Όπως συνηθίζουν οι Beckhams έκαναν εορταστικές αναρτήσεις και τις αφιέρωσαν ο ένας στον άλλο. Ο David μοιράστηκε απόσπασμα από την πρώτη κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση όπου οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η ανάρτηση που έκανε η Victoria, βέβαια, είχε μια ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς μαζί με μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να γελάει χαλαρά -και, ναι, να φαίνονται και τα δόντια της- στέλνει και ένα δεικτικό (αλλά με χιουμοριστικό περιτίλυγμα) μήνυμα σε όλους όσους έβαζαν στοίχημα για το πόσο θα κρατήσει η σχέση τους.

"Λένε ότι εκείνος δεν είναι αστείος, λένε ότι εγώ δεν γελάω ποτέ, έλεγαν ότι δεν θα κρατούσε 😂 Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David, είσαι τα πάντα μου. Σ' αγαπώ τόσο πολύ!!! 💕", γράφει η Posh και στάζει μέλι !