Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια - Πόσα κεράκια σβήνει και η απίθανη, ολόγυμνη, throwback φωτογραφία

04.07.2022
Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια - Πόσα κεράκια σβήνει και η απίθανη, ολόγυμνη, throwback φωτογραφία
Γεννημένη την 4η Ιουλίου η Βίκυ Καγιά, γιόρτασε τη μεγάλη της μέρα με ένα εντυπωσιακό, κατακόκκινο, ολόσωμο μαγιό -και οι ευχές έφτασαν... βροχή!

44 κεράκια σβήνει σήμερα, 4/7/2022, η Βίκυ Καγιά και δηλώνει πανευτυχής και ευγνώμων, μέσα από τα hashtags που συνοδεύουν τη φωτογραφία που μοιράστηκε με την αφορμή.

Σήμερα είναι η μέρα της και, όπως φαίνεται, την περνά μακριά από την Αθήνα, με την οικογένεια και φίλους της, αν κρίνουμε από τα stories που μοιράστηκε ήδη.

Η Βίκυ Καγιά νύφη: Οι φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο που δεν είχες δει

Έχει ήδη σβήσει τα πρώτα κεράκια στο εστιατόριο όπου απολάμβαναν το δείπνο τους, όταν "γύρισε" η μέρα τα μεσάνυχτα ενώ αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του στενού συνεργάτη και φίλου της, Γιώργου Καράβα και της συζύγου του, Ραφαέλας Ψαρρού που βρισκονται στην Κύθνο, ίσως εκεί περνούν κομμάτι των διακοπών τους όλοι μαζί.

Το γνωστό μοντέλο και συν-κριτής για φέτος της Βίκυς στο GNTM, της ευχήθηκε με μια κοινή τους φωτογραφία αποκαλώντας την, τρυφερά, "κοριτσάκι".

GNTM: Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα του νέου κύκλου - Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά το πρώτο γύρισμα

Οι ευχές άπειρες (το ίδιο και οι αναδημοσιεύσεις τους στα stories της εορτάζουσας) και είναι ακόμη νωρίς! Από τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, όμως, θα ξεχωρίσουμε την ανάρτηση του celebrity hairstylist Γαβριήλ Γεωργίου που γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή τους, από συνεργασία που είχαν κάνει για το Nitro, παλιότερα. Πίσω από την κάμερα ο Νίκος Παπαδόπουλος και ιδού η απίθανη λήψη!