Το διαμαντένιο μανικιούρ της Jennifer Lopez πάει σε άλλο επίπεδο το nail art

11.07.2022
Το διαμαντένιο μανικιούρ της Jennifer Lopez πάει σε άλλο επίπεδο το nail art
Η Jennifer Lopez λατρεύει τα κοσμήματα. Πάρε παράδειγμα από το εμβληματικό Super Bowl look της πριν από μερικά χρόνια, το τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων από τον Ben Affleck και, πιο πρόσφατα, τα νέα διαμαντένια νύχια της, που φιλοδοξούν να συναγωνιστούν τη λάμψη των παραπάνω κοσμημάτων.

Ο Tom Bachik, ο μανικιουρίστας της Lopez, μοιράστηκε μια κοντινή φωτογραφία του μανικιούρ της τραγουδίστριας με κρύσταλλα, πηγαίνοντάς μας στο επόμενο επίπεδο του glamour.

Tα πολύ μεγάλα extension διαθέτουν μυτερό σχήμα στιλέτο με θολό, ασημί χρώμα βάσης και κρύσταλλα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών που καλύπτουν κάθε νύχι. Μαζί με μερικές γραμμές από τους στίχους του τραγουδιού του 2002 «Jenny From the Block», ο Bachik έγραψε στη λεζάντα του ποστ, «Diamond drip mani for the queen @jlo».

Η Lopez ήταν πάντα ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη με τα look των νύχιων της, κάνοντας ένα αφηρημένο μαύρο και φλοράλ σχέδιο για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «Halftime», και, πριν από αυτό, είχε φτιάξει τα αρχικά του αρραβωνιαστικού της στο δάχτυλό της. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Lopez είναι πάντα μαξιμαλίστρια όσον αφορά στα νύχια της. Ως μεγάλη fan των νυχιών των supermodels της δεκαετίας του '90, επέλεξε nude look για τα MTV Movie & TV Awards 2022 μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στο διαμαντένιο μανικιούρ της Lopez.