Η Αμαλία Κωστοπούλου βρίσκεται στην Ελλάδα και ο μπαμπάς Πέτρος δεν τη χορταίνει

28.06.2022
Η Αμαλία Κωστοπούλου βρίσκεται στην Ελλάδα και ο μπαμπάς Πέτρος δεν τη χορταίνει
Η πρωτότοκη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ζει στις ΗΠΑ (όπως και η μικρότερη αδελφή της, βέβαια) και αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές της και ο φακός την "τσάκωσε" σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο με τον πατέρα της στη Μύκονο.

"Μόνιμος κάτοικος" Μυκόνου, χρόνια τώρα, τα καλακαίρια ο Πέτρος Κωστόπουλος, περνά στο νησί των ανέμων το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του. Αυτές τις μέρες στη Μύκονο βρίσκεται και η μεγαλύτερη κόρη του, Αμαλία, η οποία, προφανώς έχει αφήσει για λίγο καιρό την Αμερική, όπου ζει μόνιμα.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία μόνους, αλλά και μαζί, τη χαριτωμένη στιγμή που ο μπαμπάς Πέτρος έκανε ένα "κεφαλοκλείδωμα" αγάπης στη θυγατέρα του.

Ιδού οι φωτογραφίες ενώ τα όποια σχόλια για το phisyque του 68χρονου, σήμερα, Κωστόπουλου, περιττεύουν. Προφανώς ο πρώην επιχειρηματίας και εκδότης και νυν σύμβουλος επιχειρήσεων συνεχίζει να γυμνάζεται συστηματικά και να... εντυπωσιάζει.

Εκτός από την Αμαλία, που είναι σήμερα 25 ετών, ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ακόμη δυο παιδιά από τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, την 23χρονη Αλεξάνδρα και τον 14χρονο Μάξιμο, στα οποία αφιερώνει συχνά αναρτήσεις και δημόσιες ευχές.