Σμαράγδα Καρύδη: Περιγράφει το απρόοπτο στο Φεστιβάλ των Καννών

06.06.2022
Σμαράγδα Καρύδη: Περιγράφει το απρόοπτο στο Φεστιβάλ των Καννών
"Με έπιασε απελπισία" είπε η ηθοποιός, μιλώντας για την εμπειρία της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ

Στην κάμερα της εκπομπής "Τι Λες Τώρα!" μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη για τα παρασκήνια της φετινής της εμφάνισης στο φεστιβάλ των Καννών.

Έλενα Παπαρίζου: "Προς το παρόν κάνω baby botox, ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω"

"Δεν ξέρω αν είναι η πιο δημιουργική περίοδος της ζωής μου γιατί έχει τύχει ξανά να έχω τόση δουλειά, αλλά είναι πρωτόγνωρα τα πράγματα" είπε αρχικά η ηθοποιός. Μιλώντας για την ταινία "Dodo" με την οποία συμμετείχε στο Φεστιβάλ των Καννών είπε: "Ήταν μεγάλη τιμή να κάνει η ταινία μας παγκόσμια πρεμιέρα εκεί. Χαρήκαμε πολύ που ήταν εκεί. Χαρήκαμε γιατί μας άρεσε πολύ η ταινία και συγκινηθήκαμε γιατί για όλους μας ήταν η πρώτη φορά".

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα περίεργα συμπτώματα κορωνοϊού που αντιμετωπίζει

Έπειτα, αποκάλυψε ένα συμβάν στο φεστιβάλ των Καννών λέγοντας: "Ειδικά στο κόκκινο χαλί τα συναισθήματά μου ήταν τρομερά. Παρολίγο να το χάσω. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι όσο αυστηρό το πρόγραμμα. Άργησα να ξεκινήσω. Ήμουν μισοντυμένη. Προσπαθούσα να περάσω μέσα από το πλήθος. Ούρλιαζα. Κατάφερα να φτάσω. Τους βρήκα όλους να ωρύονται που είμαι. Ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείου απέναντι. Τους έβλεπα όλους απέναντι κι εγώ δεν μπορούσα να περάσω, με έπιασε απελπισία. Μπήκα τελευταία στιγμή ιδρωμένη, χάλια αλλά χαρούμενη που τα κατάφερα".