Kylie Jenner: Ανέβασε φωτογραφία με τα ποδαράκια του γιου της και το instagram ξετρελάθηκε

03.06.2022
Kylie Jenner: Ανέβασε φωτογραφία με τα ποδαράκια του γιου της και το instagram ξετρελάθηκε
Η Kylie Jenner μοιράστηκε με τους θαυμαστές μια σπάνια στιγμή από το αγοράκι της και, όπως είναι φυσικό, το instagram ξετρελάθηκε. Η Jenner δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία του τριών μηνών γιου της με τον Travis Scott, σε ένα Instagram story. Η φωτογραφία δείχνει τα ποδαράκια του μωρού δίπλα σε αυτά της τετράχρονης αδελφής του, Stormi Webster.

Φυσικά, η φωτογραφία δε δείχνει και πολλά παρά μόνο τα ποδαράκια του μωρού στο κάτω μέρος ενός Jumperoo. Η αδερφή του μωρού, η Stormi, έχει τα πόδια της δίπλα στα πόδια του αδελφού της, δημιουργώντας μια γλυκιά στιγμή. Η Jenner έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Eγώ έκανα αυτά τα ποδαράκια».

Η δισεκατομμυριούχος celebrity μοιράζεται κατά καιρούς με τους followers της φωτογραφίες από το αγοράκι της, από τότε που γεννήθηκε, στις 2 Φεβρουαρίου. Ωστόσο το πρόσωπό του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη στο κοινό — ούτε το νέο του όνομα. Η Jenner ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι το μωρό δεν ονομαζόταν πλέον Wolf, ένα όνομα που ανακοινώθηκε αρχικά τον Φεβρουάριο.

Η Jenner απέτισε πρόσφατα φόρο τιμής στον γιο της με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας τον Μάιο, δημοσιεύοντας στο Instagram στιγμές από την εγκυμοσύνη της. Η ανάρτηση, η οποία είχε λεζάντα, «Κάθε μέρα πρέπει να είναι Ημέρα της Μητέρας, ευχαριστώ Θεέ μου για τις δύο όμορφες ευλογίες μου», περιείχε ένα τρισδιάστατο υπερηχογράφημα, καθώς και μια φωτογραφία της να κρατά το χέρι του γιου της.

Η Jenner επέτρεψε επίσης στους φαν της να ρίξουν μια γρήγορη ματιά στα παπούτσια του μωρού της όταν δημοσίευσε τον Μάιο ένα βίντεο στο YouTube με την ίδια και την οικογένειά της να ετοιμάζονται να πάνε στο Met Gala. «Κοιτάξτε τα χαριτωμένα παπούτσια του γιου μου», είπε η Jenner. «Δεν μπορεί καν να περπατήσει με αυτά».

Ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα επιθέματα από τα χείλη της είναι καθαρά… επαγγελματικός

Αν και η Jenner δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το πρόσωπο του μωρού της, αυτές οι σπάνιες φωτογραφίες από το αγοράκι της είναι σίγουρα μια απόλαυση για τους fans της.