Brooklyn Beckham: Το νέο του τατουάζ είναι αφιερωμένο στη γιαγιά της Nicola Peltz

31.05.2022
Brooklyn Beckham: Το νέο του τατουάζ είναι αφιερωμένο στη γιαγιά της Nicola Peltz
Ο 23χρονος βρήκε ένα μοναδικό τρόπο να εκφράσει την αγάπη του

Ο Brooklyn Beckham φημίζεται για πολλά τατουάζ του αλλά και τη μεγάλη του αγάπη προς την πλέον σύζυγό του, Nicola Peltz. Λίγο καιρό μετά το γάμο τους, ο 23χρονος έκανε ένα τατουάζ αφιερωμένο στη γιαγιά της αγαπημένης του, Gina Heffner.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος της Victoria και του David Beckham έκανε ένα λαγουδάκι για να τιμήσει την Heffner, καθώς η οικοένειά της την αποκαλούσε 'Bunny' (λαγουδάκι). Η Peltz ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Brooklyn να κάνει το τατουάζ, γράφοντας: "η καρδιά μου μόλις έλιωσε. Έκανε ένα τατουάζ για τη γιαγιά μου. Το όνομά της είναι bunny. Σε αγαπώ πάρα πολύ Brooklyn”.

O 23χρονος έχει κάνει επίσης τατουάζ τους γαμήλιους όρκους του στον δεξί ώμο του, οι οποίοι είναι οι εξής: ”Nicola όταν περπάτησες προς το μέρος μου στον γάμο μου πήρες την ανάσα. Ήσουν τόσο όμορφη σήμερα όπως πάντα. Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι οι λέξεις δεν μπορούν καν να περιγράψουν την αγάπη μου για σένα. Απλά κοιτώντας εσένα βλέπω το μέλλον μου και μοιάζει με όνειρο. Είσαι ο κόσμος μου και συνεχίζω να σε ερωτεύομαι περισσότερο κάθε μέρα. Το να σε έχω στη ζωή μου είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί γιατί με έκανες τον άντρα που είμαι σήμερα. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύντροφος, ο καλύτερος σύζυγος και άντρας και να σε φροντίζω, να σε κάνω να γελάς, να νιώθεις ασφάλεια και αγάπη. Ανυπομονώ να ζήσουμε μαζί τα όνειρά μας και να κάνουμε πολλά μωρά και να είμαι δικός σου για πάντα γιατί εσύ είσαι για πάντα δική μου”.