Χριστίνα Μπόμπα: Η έντονη αντίδρασή της για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε -ακόμη μια φορά- στα social media

30.05.2022
Χριστίνα Μπόμπα: Η έντονη αντίδρασή της για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε -ακόμη μια φορά- στα social media
Δεν "μάσησε" τα λόγια της η Χριστίνα Μπόμπα και εξέφρασε δημόσια και με πολύ έντονο τρόπο τα συναισθήματά της για τη μερίδα των followers της που σχολιάζουν αρνητικά την κάθε της εμφάνιση, αμφισβητώντας, μεταξύ άλλων, και την ικανότητά της ως μητέρα!

Δεν είναι καινούριο το φαινόμενο. Ειδικά η Χριστίνα Μπόμπα έχει προκαλέσει κι άλλες φορές παρόμοιες αντιδράσεις. Λες και υπάρχει κάπου γραμμένο ότι όταν μια γυναίκα (γιατί για τον άντρα, ούτε λόγος) κάνει παιδιά, απαγορεύεται αφενός να συνεχίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα εφόσον αυτή περιλαμβάνει ταξίδια και δημόσια έκθεση, αφετέρου να φορά προκλητικά (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) ρούχα!

Το επάγγελμα της Χριστίνα Μπόμπα είναι «Ψηφιακός δημιουργός» (Content Creator, αν προτιμάτε) πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργεί ενδιαφέρον ψηφιακό υλικό στις πλατφόρμες των social media με σκοπό την καλύτερη προβολή του εκάστοτε προϊόντος που αναλαμβάνει να προωθήσει, έναντι αμοιβής, προφανώς!

Και είναι πολύ καλή στο επάγγελμά της η Χριστίνα Μπόμπα, είτε αρέσει αυτό σε όλους, είτε όχι. Και αυτό αποδεικνύεται από τις προτάσεις συνεργασίας που φαίνεται ότι έχει διαρκώς.

Ένα το κρατούμενο!

Ταυτόχρονα η Χριστίνα είναι σύζυγος -του Σάκη Τανιμανίδη, βεβαίως, βεβαίως- και μητέρα των δίδυμων θυγατέρων τους, της Φιλίππας και της Αριάννας. Και ναι, όπως τόσος κόσμος σε όλο τον πλανήτη, η Χριστίνα -και ο Σάκης- μοιράζεται συχνά κομμάτια της οικογενειακής ζωής τους στα social media.

Δεύτερο το κρατούμενο.

Στο τρίτο κρατούμενο έχουμε τον κόσμο όλο που, φυσικά, έχει άποψη επί παντός επιστητού, και, όπως φαίνεται, δεν συμφωνεί ούτε με το ότι η Χριστίνα ταξιδεύει στο εξωτερικό για δουλειές, ούτε με το ότι χαμογελάει, ούτε με το ότι επιλέγει ρούχα με βαθύ ντεκολτέ. Και το εκφράζει δημόσια. Που "δικαίωμά του" θα πει κανείς, αλλά με το ίδιο σκεπτικό, "δικαίωμά της και της Χριστίνας" να απαντήσει! Γιατί, ναι, όταν εκτίθεσαι, δίνεις στον άλλο ένα παραπάνω δικαίωμα να σε σχολιάσει, αλλά κάπου φτάνει βρε παιδιά! Έλεος, δηλαδή. Πού υπάρχει γραμμένο ότι αν μια γυναίκα φορά βαθύ ντεκολτέ είναι κακή μάνα; Ή ποιος ορίζει ότι μια γυναίκα που κάνει παιδιά απαγορεύεται να ταξιδεύει στο εξωτερικό για ταξίδια;

"Αν ήμουν άντρας θα λέγατε το ίδιο;" εκφράζει την απορία της η Χριστίνα και από τη μεριάς μας προσυπογράφουμε! «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;» συνεχίζει και αναρωτιόμαστε εύλογα «Έλα ντε;».

Ζωή Κίττα