Αγγελική Νικολούλη: Φανατικός θαυμαστής της την έκανε...τατουάζ

20.05.2022
Αγγελική Νικολούλη: Φανατικός θαυμαστής της την έκανε...τατουάζ
Η δημοφιλής παρουσιάστρια έγινε τατουάζ στο μπράτσο ενός θαυμαστή της

Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της "Φως στο Τούνελ” έχουν εδώ και χρόνια αγαπηθεί πολύ από χιλιάδες κόσμου, ενώ η παρουσιάστρια έχει πλέον αποκτήσει αμέτρητους ένθερμους θαυμαστές. Η ίδια μάλιστα, φέτος λόγω του θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα έγινε πιο δημοφιλής από ποτέ, με το hashtag #fosstotounel να γίνεται νούμερο ένα στο Twitter. Αλλά η λατρεία ενός θαυμαστού έφτασε σε τέτοια σημεία, που αποφάσισε να την κάνει τατουάζ στο μπράτσο του.

Τρίτη φορά πατέρας ο Θανάσης Πατριαρχέας - Η τρυφερή ανακοίνωση στα social media

Την φωτογραφία του θαυμαστή της Αγγελικής Νικολούλη με το τατουάζ στο χέρι του ανήρτησε στούντιο τατουάζ, με βίντεο στο TikTok.

Η Αγγελική Νικολούλη έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την παρουσίαση της εκπομπής “Φως στο τούνελ”, η οποία έχει στόχο στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων. Την περίοδο 1993-1994, ήταν δημοσιογράφος στην εκπομπή “60 λεπτά χωρίς μοντάζ”, στο Mega, ενώ την περίοδο 1993-1995 η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε το “Ρεπορτάζ στην ομίχλη” στο Star. Από τις 3 Οκτωβρίου 1995 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει το “Φως στο τούνελ”, που αρχικά προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, στη συνέχεια στο ALTER, μετά στον ALPHA και πλέον στο MEGA. Έχει γράψει τα αστυνομικά μυθιστορήματα "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου", "Φως στο τούνελ", "Θάνατος με χείλη κόκκινα", "Έρωτας φονιάς" και "Θα γίνω η σκιά σου".