Charlize Theron: Ο νέος της σύντροφος είναι μοντέλο και πρώην γνωστής ηθοποιού

19.05.2022
Charlize Theron: Ο νέος της σύντροφος είναι μοντέλο και πρώην γνωστής ηθοποιού
Το ζευάρι λέγεται πως "απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου"

Η Charlize Theron έχει ένα νέο φλερτ στη ζωή της, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. «Η Charlize είναι σε σχέση με τον Gabriel Aubry», λέει μια πηγή για τη 46χρονη νικήτρια Όσκαρ και το 45χρονο μοντέλο. «Είναι πολύ χαλαροί και απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον».

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά! (κι έρχεται και τρίτη!)

Η ηθοποιός και το μοντέλο λέγεται πως είχαν έρθει κοντά το 2017 αφού φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά η Theron διέψευσε τις φήμες ότι έβγαιναν ραντεβού. «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Τον συνάντησα για τρία δευτερόλεπτα. Περνώντας, χαιρέτησα γιατί τα παιδιά μας πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο», είχε πει εκείνη. Η Νοτιοαφρικανή σταρ είναι μαμά δύο κοριτσιών, τις οποίες υιοθέτησε το 2012 και το 2015. Ο Aubry, από την πλευρά του, έχει αποκτήσει μια κόρη με την πρώην σύντοφο του Halle Berry, από την οποία χώρισε το 2010.

Η ηθοποιός δεν είχε καμία σοβαρή σχέση από τον Ιούλιο του 2015, όταν χώρισε από τον Sean Penn μετά από ενάμιση χρόνο. «Έχω βγει σε μερικά ραντεβού, αλλά δεν έχω βγει με κανέναν για πάνω από πέντε χρόνια», είχε πει το 2020 σε συνέντευξη της. Τότε, η Theron δήλωσε ότι ήταν πρόθυμη να γνωρίσει νέους ανθρώπους, αλλά ένιωθε ικανοποιημένη και από τη ζωή της ως ανύπαντρη.

«Εννοώ, είμαι ανοιχτή όταν οι φίλοι μου λένε, 'Πρέπει να βγεις ραντεβού', ή 'Πρέπει να γνωρίσεις αυτόν τον τύπο'. Αλλά νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα μέρος στη ζωή μου όπου πρέπει να παίξεις παιχνίδι...Το είδος του παιχνιδιού που μοιάζει σαν 'η ζωή μου είναι πολύ καλή, οπότε καλύτερα να μπορείς να το κάνεις ακόμη καλύτερο. Γιατί απλά δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο», είχε δηλώσει.

Η ηθοποιός ήταν σε σχέση με τον frontman των Third Eye Blind, Stephan Jenkins, από το 1998 έως το 2001. Αργότερα ήταν σε σχέση με τον Stuart Townsend, με τον οποίο έβγαινε από το 2001 έως το 2009.