Πριγκίπισσα Diana: Τα δίδυμα ανίψια της εμφανίστηκαν στο Φεστιβάλ Καννών — 35 χρόνια μετά την εμφάνιση της βασιλικής θείας τους

19.05.2022
Πριγκίπισσα Diana: Τα δίδυμα ανίψια της εμφανίστηκαν στο Φεστιβάλ Καννών — 35 χρόνια μετά την εμφάνιση της βασιλικής θείας τους
Η Lady Amelia και η Lady Eliza εμφανίστηκαν με μαύρα φορέματα στο κόκκινο χαλί για την προβολή του "Top Gun: Maverick"

Οι ανιψιές της πριγκίπισσας Diana, Lady Amelia και Lady Eliza δεν είναι οι πρώτες γυναίκες της οικογένειας Spencer που έφεραν την αίγλη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Τριάντα πέντε χρόνια αφότου η πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Κάρολος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση το 1987, οι 29χρονες δίδυμες κόρες του αδερφού της Diana, Charles Spenser, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της προβολής του "Top Gun: Maverick" το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ινδή ηθοποιός που έχει γίνει το fashion icon του φετινού φεστιβάλ των Καννών

Οι αδερφές εμφανίστηκαν και οι δύο με μαύρα φορέματα. Η Amelia επέλεξε ένα φόρεμα με έναν ώμο τονισμένο με statement σκουλαρίκια, ενώ η Eliza επέλεξε ένα φόρεμα με λαιμόκοψη και περίπλοκες χάντρες.

Η πριγκίπισσα Diana περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών όταν ήταν 26 ετών, παρακολουθώντας μια βραδιά γκαλά προς τιμήν του ηθοποιού Alec Guiness στο πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου. Ενθουσίασε με ένα μπλε στράπλες φόρεμα σε συνδυασμό με ένα ασορτί μαντήλι που έρεε από πίσω της - ένα ρούχο από τη συχνή συνεργάτιδά της Catherine Walker.

Η Lady Amelia και η Lady Eliza ήταν μόλις 5 ετών όταν πέθανε τραγικά η πριγκίπισσα Diana. Οι αδερφές μίλησαν στο παρελθόν στο Tatler για την ιδιαίτερη σχέση τους μαζί της ως παιδιά. «Πάντα την ξέραμε σαν θεία μας», είπε η Lady Eliza. «Μεγαλώνοντας στη Νότια Αφρική, δεν είχα πραγματικά ιδέα για το πόσο σημαντική ήταν στον κόσμο μέχρι που μεγάλωσα πολύ».