Jason Momoa: Αυτή είναι η σύντροφος του μετά τον χωρισμό του με τη Lisa Bonet

17.05.2022
Jason Momoa: Αυτή είναι η σύντροφος του μετά τον χωρισμό του με τη Lisa Bonet
Φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό σε σχέση με ηθοποιό

Ο Jason Momoa φέρεται να είναι σε σχέση με την ηθοποιό Eiza González, και είναι η πρώτη του σχέση μετά τον χωρισμό του από τη Lisa Bonet. Ο Momoa και η Bonet ήταν μαζί για σχεδόν δύο δεκαετίες όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο Ιανουάριο. Το πρώην ζευγάρι παραμένουν φίλοι, αλλά μια πηγή είπε ότι είναι ευτυχισμένος στη νέα του σχέση. «Βγαίνουν ραντεβού. Νοιάζεται για αυτήν. Είναι σε ένα υπέροχο μέρος».

Ο Marc Anthony αρραβωνιάστηκε μετά από 3 μήνες σχέσης

Μια άλλη πηγή που γνωρίζει τόσο τον Momoa όσο και την González είπε: «Είναι και οι δύο απασχολημένοι με τη δουλειά αλλά διασκεδάζουν μαζί. Δεν είναι τίποτα σοβαρό ακόμα». Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι εθεάθη στο Λος Άντζελες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της González, "Ambulance", αλλά δεν έχουν κάνει ακόμη το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί μαζί.

Ο Momoa έχει δύο παιδιά με την Bonet, την 14χρονη Lola Iolani και τον 13χρονο Nakoa-Wolf. Παντρεύτηκαν το 2007 και σε κοινή δήλωση στις αρχές του τρέχοντος έτους, είπαν ότι ο γάμος τους τελείωσε. «Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γινόμαστε... Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή". Αν και είναι χωρισμένοι, ο Bonet και η Momoa φαίνεται να διατηρούν μια θετική σχέση. =