Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά! (κι έρχεται και τρίτη!)

17.05.2022
Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά! (κι έρχεται και τρίτη!)
Μοιάζει λίγο με deja vu, ωστόσο υπάρχει μια νέα –και μάλλον σημαντική– εξέλιξη στην ιστορία αγάπης της Kourtney Kardashian και του Travis Barker. Μετά τον «δοκιμαστικό» γάμο τους στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είναι πλέον επίσημα παντρεμένοι. Το ζευγάρι εθεάθη την Κυριακή έξω από ένα δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια και πιστεύεται ότι είναι πλέον νόμιμα παντρεμένοι, έχοντας ανταλλάξει όρκους μπροστά σε μερικούς στενούς φίλους και τις οικογένειες τους.

Ο γάμος αποκαλύφθηκε αρχικά από το TMZ και αργότερα επιβεβαιώθηκε από «μια πηγή» στο People και λέγεται ότι είναι ένα βήμα προς την επόμενη (μεγαλύτερη) γιορτή τους: τον επίσημο γάμο τους στην Ιταλία. «Έπρεπε να παντρευτούν νόμιμα πριν από τον μεγάλο ιταλικό γάμο τους που θα γίνει πολύ σύντομα», αναφέρει το People. «Όλες οι λεπτομέρειες είναι καθορισμένες και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένη».

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar και τη MailOnline, η νύφη φορούσε ένα λευκό μίνι φόρεμα Dolce and Gabbana, με μανίκια από σιφόν και βελούδινες γόβες Gianvinto Rossi. Η Kardashian ολοκλήρωσε το νυφικό της look με ένα κοντό πέπλο και ένα χρυσό σταυρό. Ο Barker φορούσε ένα παραδοσιακό μαύρο σμόκιν και ταίριαξε τα παπούτσια της συζύγου του, με βελούδινα παπούτσια Rockabilly.

Όταν η Kris Jenner ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για τον επόμενο γάμο, είπε στο People: «Ορκίστηκα να τηρήσω τη μυστικότητα. Αν πω ένα πράγμα για τον γάμο, θα μπω σε μπελάδες. Απλώς θα κάτσω πίσω και δεν θα πω τίποτα για να αποφύγω την κακοτυχία».

Το νιόπαντρο ζευγάρι έφυγε με στυλ από το δικαστικό μέγαρο, κάνοντας μια βόλτα με ένα vintage κάμπριο με την επιγραφή «Just Married» κολλημένη στον προφυλακτήρα. Αργότερα εθεάθησαν να γιορτάζουν με τη γιαγιά της Kardashian σε ένα εστιατόριο στο Montecito, που τυχαίνει να είναι η πόλη όπου ο Barker έκανε την πρόταση γάμου τον Οκτώβριο του 2021.

Πριν από λίγες ώρες, βέβαια, το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και επίσημα καθώς το ζευγάρι μοιράστηκε το ίδιο φωτογραφίες από τη μεγάλη τους στιγμή.

Η τελευταία τους ανταλλαγή όρκων έρχεται μετά τον γάμο έκπληξή τους στο Vegas στις 6 Απριλίου 2022. Μετά από μια εμφάνιση στα Grammy, το ζευγάρι πήγε στο παρεκκλήσι One Love Wedding, όπου ένας σωσίας του Έλβις διατέλεσε τον γάμο τους «(χωρίς άδεια )», όπως ξεκαθάρισε τότε η Kardashian στο Instagram.