Rihanna: Οι τελευταίες φωτογραφίες της αποκάλυψαν ένα σημάδι που έχουν πολλές εγκυμονούσες

02.05.2022
Rihanna: Οι τελευταίες φωτογραφίες της αποκάλυψαν ένα σημάδι που έχουν πολλές εγκυμονούσες
Οι κομψές εμφανίσεις της Rihanna για εγκυμοσύνη είναι εκπληκτικές, καινοτόμες και —όπως αποδεικνύεται— πολύ εκπαιδευτικές. Το Twitter έχει ανοίξει συζήτηση για τη μαύρη γραμμή που φαίνεται στις φωτογραφίες της κοιλιάς της μέλλουσας μαμάς, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια πολύ κοινή κατάσταση που συμβαίνει στην εγκυμοσύνη και ονομάζεται μέλαινα γραμμή - Linea Nigra.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Εγκυμοσύνης (American Pregnancy Association), η Linea Nigra εκτείνεται στο μπροστινό μέρος της κοιλιάς, ανάμεσα στον αφαλό και την ηβική περιοχή. Συνήθως αναπτύσσεται γύρω στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και έχει πλάτος λιγότερο από μισό εκατοστό.

Είναι πιθανό η γραμμή να υπήρχε πάντα στην κοιλιά μιας εγκύου, σημειώνει η Αμερικανική Ένωση Εγκυμοσύνης, αλλά ήταν τόσο ελαφριά που περνούσε απαρατήρητη. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτία της Linea Nigra, αν και η αλλαγή των ορμονών μπορεί να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει. «Οι περισσότερες έγκυες γυναίκες παρατηρούν πιο σκούρες κηλίδες δέρματος στο πρόσωπό τους, ειδικά γυναίκες που έχουν ήδη σκούρα μαλλιά ή δέρμα», εξηγεί το Healthline. «Αυτά τα σημάδια του δέρματος ονομάζονται “μάσκα της εγκυμοσύνης”». Μπορεί επίσης να παρατηρήσεις ότι άλλες περιοχές του σώματός σου γίνονται πιο σκούρες, όπως οι θηλές σου. Εάν έχεις ουλές, μπορεί να γίνουν πιο αισθητές. Οι φακίδες και τα σημάδια μπορεί επίσης να γίνουν πιο εμφανή».

Rihanna: Κάποιος τη ρώτησε για το φύλο του μωρού της - Μέγα λάθος!

Το στυλ εγκυμοσύνης της Rihanna έχει αναδείξει την Linea Nigra και την κοιλιά της που μεγαλώνει, με τον πιο κομψό τρόπο - από ένα φουσκωτό παλτό Marc Jacobs και σλιπ Fenty για μια φωτογράφιση της Vogue, μέχρι ένα έντονο ροζ bralette σουτιέν της Bottega Veneta.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πολυσυζητημένο στυλ εγκυμοσύνης της και έχει έναν απλό, εμπνευσμένο λόγο για τις μοδάτες επιλογές της. «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα διάδρομο με ρούχα εγκυμοσύνης», είπε σε συνέντευξή της στη Vogue. «Συγγνώμη - είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνεσαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το μέρος μου να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει».