Κωνσταντίνος Καζάκος: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του - Βλέπουμε πρώτη φορά το πρόσωπό του

02.05.2022
Κωνσταντίνος Καζάκος: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του - Βλέπουμε πρώτη φορά το πρόσωπό του
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ποζάρει γεμάτος χαρά με τον 10χρονο γιο του, Ιάσονα, και μοιράζεται στα social media το σπάνιο κλικ.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει δυο παιδιά, όμως, το δεύτερο, τον γιο που έχει με τη δεύτερη (πρώη) σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου, σπάνια τον βλέπουμε -και ποτέ ανφάς!

Ήρθε, προφανώς, η στιγμή για τα... αποκαλυπτήρια!

Ανήμερα Πρωτομαγιάς ο ηθοποιός και ο Ιάσονας απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Αθήνα και στην Αρχαία Αγορά πόζαραν για μια selfie την οποία και βλέπουμε πιο κάτω.

Πατέρας και γιος δείχνουν πανευτυχείς ενώ μεταξύ των σχολίων που βλέπουμε κάτω από την ανάρτηση, ξεχωρίζουμε την καρδούλα της Τάνιας Τρύπη, πρώτης πρώην συζύγου του Καζάκου και μητέρας της κόρης του, Τζένης.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε μοιραστεί μία φωτογραφία με την Τζένη του -το κάνει συχνά. Η 22χρονη καλλονή ακολουθεί στα βήματα της οικογένειας, και κουβαλώντας δύο (όχι μόνο ένα) "ονόματα βαριά σαν ιστορία" να χαράξει τον δικό της δρόμο στον χώρο της υποκριτικής!

Όσο για την προσωπική του ζωή, μετά το διαζύγιό του, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της χορεύτριας, Βασιλικής Μακρή, με την οποία δείχνει πάντα πολύ ευτυχισμένος.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Πρεμιέρα με τις γυναίκες της ζωής του - Πρώην σύζυγος, κόρη και νυν σύντροφος παρούσες [photos]