Η Σοφία Βογιατζάκη για το ρόλο της ως Τούλα: «Το Είσαι το ταίρι μου απενεχοποίησε όλες τις χοντρές του πλανήτη...»

16.04.2022
Η Σοφία Βογιατζάκη για το ρόλο της ως Τούλα: «Το Είσαι το ταίρι μου απενεχοποίησε όλες τις χοντρές του πλανήτη...»
«Όταν ήμουν στη σχολή, ήμουν εξήντα κιλά και σε πληροφορώ ότι μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή,..»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός με το χαρακτηριστικό γέλιο αναφέρθηκε στα κιλά της και στον τηλεοπτικό της ρόλο ως Τούλα στην θρυλική σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου». Η ίδια αποκάλυψε πως έχει δεχτεί ρατσιστικά σχόλια για το πάχος της. Στη συνέχεια μίλησε και για τις συνεργασίες που τη δυσκόλεψαν.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Όταν ήμουν στη σχολή, ήμουν εξήντα κιλά και σε πληροφορώ ότι μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή, ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, γιατί στο ελληνικό θέατρο δεν πρόκειται να βρω δουλειά με τέτοιο σώμα. Τελειώνω λοιπόν την σχολή, κάνω κάτι σεμινάρια και μετά έρχεται το “Είσαι το ταίρι μου” όπου απενοχοποιεί όλες τις χοντρές του πλανήτη και εμένα μαζί με αυτές.

Εκεί λοιπόν είπα ότι δεν πειράζει, ας πεθάνει κάποια και χοντρή, δεν γίνεται όλες να είμαστε μοντέλα. Ύστερα το ένα έφερε το άλλο και νιώθω ότι τα κιλά δεν μου έφεραν κανένα εμπόδιο στην επαγγελματική μου πορεία» είπε η Σοφία Βογιατζάκη.«Δεν είμαι πια είκοσι πέντε χρονών, μπορούν τα κιλά να μου δημιουργήσουν θέματα στην υγεία μου. Ανά περιόδους με πονάνε τα γόνατα, η μέση μου. Γι’ αυτούς τους λόγους προσπαθώ να διώξω κιλά. Αλλιώς μια χαρά έχω περάσει με τα κιλά μου σε αυτή τη ζωή και επαγγελματικά και προσωπικά».