Nicola Peltz: Η αντίδραση της Claudia Chiffer στην αποκάλυψη ότι εκείνη υπήρξε έμπνευση για το bridal look της

12.04.2022
Nicola Peltz: Η αντίδραση της Claudia Chiffer στην αποκάλυψη ότι εκείνη υπήρξε έμπνευση για το bridal look της
Η Claudia Chiffer κολακεύτηκε ιδιαίτερα από την τιμή που της έκανε η Nicola Peltz και της την επέστρεψε δημοσίως, τονίζοντας ένα ακόμη κοινό που έχουν μεταξύ τους.

Ο γάμος της Nicola Peltz με τον Brooklyn Beckham που τελέστηκε με όλες τις τιμές το περασμένο Σαββατοκύριακο ακόμη συζυτιέται στα social media.

Η 27χρονη νύφη έλαμπε, κυριολεκτικά, μέσα στο custom made -παραδοσιακό with a twist- Valentino νυφικό της ενώ το φυσικό look που επέλεξε για το μακιγιάζ και το χτένισμά της ήταν το απόλυτο "συν" στη συνολική της εμφάνιση.

Μιλώντας στον Τύπο σχετικά, ο hair stylist της αποκάλυψε ότι έμπνευση για το bridal look της Nicola ήταν η Claudia Chiffer τον πρώτο καιρό της καριέρας της. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και η ίδια η γερμανίδα καλλονή -51ός ετών σήμερα- αντέδρασε με μία σειρά από stories.

Αρχικά η Claudia μοιράστηκε μια φωτογραφία των νιόπαντρων στέλνοντας αφενός τις ευχές της, αφετέρου ένα "ευχαριστώ" την τιμή που της έκανε η νύφη την εμφάνιση της οποίας εκθείασε προσθέτοντας και τη φωτογραφία που ποζάρει μόνη.

Στη συνέχεια η Claudia μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη μέρα του δικού της γάμου. Εκείνη και ο σύζυγός της, Matthew Vaughn, παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Μία φωτογραφία της με τον Valentino μοιράστηκε στο τέλος η Chiffer αποκαλύπτοντας ακόμη ένα κοινό με τη Nicola καθώς και εκείνη φόρεσε μία δημιουργία του διάσημου Οίκου.