Bruce Willis: Η πρώτη "εμφάνιση" στα social media μετά την αποκάλυψη της ασθένειας που τον έκανε να βάλει τέλος στην καριέρα του

07.04.2022
Bruce Willis: Η πρώτη "εμφάνιση" στα social media μετά την αποκάλυψη της ασθένειας που τον έκανε να βάλει τέλος στην καριέρα του
Μια βόλτα στην εξοχή με τη σύζυγό του, Emma και τις δυο κόρες τους απόλαυσε ο ηθοποιός λίγο αφού ανακοινώθηκε ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

Η είδηση για την απόφαση του Bruce Willis και των δικών του ανθρώπων να αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς η αφασία, με την οποία, διαγνώστηκε, επηρεάζει και τη γνωστική του ικανότητα είναι ακόμη νωπή στα μυαλά και τις καρδιές των απανταχού θαυμαστών του, οι οποίοι παρακολουθούν εδώ και χρόνια τη λαμπρή του καριέρα.

Σήμερα, ο 67χρονος σταρ έκανε την εμφάνισή του στα social media μέσω ανάρτησης που έκανε η σύζυγός του, Emma Heming, η οποία μοιράστηκε χαλαρές στιγμές τους στην εξοχή.

"Η μαμά και ο μπαμπάς στο αγαπημένο τους περιβάλλον", γράφει στη λεζάντα η Emma και μοιράζεται τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει η μεγάλη τους κόρη, Mabel Ray.

Bruce Willis: Συγκινούν οι αναρτήσεις διάσημων φίλων μετά την αποκάλυψη της ασθένειας που τερμάτισε πρόωρα την καριέρα του


Ο Bruce έχει πέντε κόρες τις οποίες υπεραγαπά και δεν έπαψε ποτέ να το δηλώνει δημόσια. Οι τρεις μεγάλες Rumer (33) , Scout (30) και Tallulah (28) από τον γάμο της με την Demi Moore (1987 - 2000) και οι δυο μικρότερες Mabel (10) και Evelyn (7) από τον γάμο του με την Emma Heming (2009). Στη φωτογραφία κάτω, μια παλιότερη, σπάνια selfie και των πέντε μαζί.