Η Selena Gomez δεν έχει μπει στο διαδίκτυο τα τελευταία 4,5 χρόνια

07.04.2022
Η Selena Gomez δεν έχει μπει στο διαδίκτυο τα τελευταία 4,5 χρόνια
"Είμαι πιο ευτυχισμένη"

Η Selena Gomez υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες influencers στο Instagram, με εκατομμύρια followers και αρκετές αναρτήσεις από την καθημερινότητα της. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια, η ίδια αποφάσισε να δώσει τους λογαριασμούς των social media σε άλλα άτομα για να τους διαχειρίζονται και έχει επιλέξει να απέχει συνειδητά από τα social media και το internet.

Scout Willis: Η συγκινητική ανάρτηση με φωτογραφίες της με τον μπαμπά της Bruce

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή ‘Good Morning America’ ότι η ζωή της άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε συνειδητά να μην χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. "Δεν έχω μπει στο Internet εδώ και 4.5 χρόνια. Άλλαξε τη ζωή μου εντελώς". Η ίδια πρόσθεσε ότι η νέα της ιστοσελίδα, ‘Wondermind’, προσφέρει πληροφορίες για την ψυχική υγεία.

Will Smith: Παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών

"Δεν μπορώ να πιστέψω το σημείο στο οποίο είμαι ψυχικά, απλά και μόνο επειδή έκανα τα απαραίτητα βήματα για να απομακρυνθώ, γιατί απλά δεν είναι φυσιολογικό. Εάν με γνωρίζουν για κάτι, εύχομαι να είναι για τον τρόπο που ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους. Θέλω πραγματικά οι άνθρωποι να έχουν κατανόηση και να ακούγονται" πρόσθεσε η 29χρονη.