Helena Christensen: Στα 53 της είναι σέξι όσο ποτέ και φωτογραφίζεται με εσώρουχα για τη νέα σειρά της Karen Millen

07.04.2022
Helena Christensen: Στα 53 της είναι σέξι όσο ποτέ και φωτογραφίζεται με εσώρουχα για τη νέα σειρά της Karen Millen
Η Karen Millen συνεργάζεται με το supermodel Helena Christensen για να αποδείξει ότι οι θρύλοι της μόδας της δεκαετίας του 1990 είναι πιο hot από ποτέ.

Η Christensen επιδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα της στις σέξι δημιουργίες της Millen. Η σχεδιάστρια εξήγησε γιατί η 53χρονη σταρ ήταν η τέλεια επιλογή για την καμπάνια, γράφοντας στη λεζάντα: «Ενσωματώνοντας τις τολμηρές σιλουέτες, την ομορφιά, την αυτοπεποίθηση και την επιρροή της δεκαετίας, η @helenachristensen άφησε μια ανέγγιχτη κληρονομιά συνώνυμη με τη μόδα της δεκαετίας του '90 μιας που επανεμφανίζεται συνεχώς και παραμένει επίκαιρη σήμερα. Γιορτάζοντας την εποχή με το απόλυτο στυλ, το THE ICONS προσφέρει μια προοδευτική σκέψη ενάντια στη νοσταλγία».

Στο μεταξύ, η Christensen φρόντισε να ανταποδώσει το κομπλιμέντο στην Millen με την ανάρτησή της στο Instagram για τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος της καμπάνιας THE ICONS της @karen_millen, εμπνευσμένη από την αγαπημένη μου εποχή, τη δεκαετία του '90», έγραψε. «Αυτή η σειρά είναι γεμάτη από λαμπερά, διαχρονικά κομμάτια όπως σέξι φορέματα και υπερμεγέθη blazers». Η φωτογράφιση δείχνει όλα τα δυναμικά σχέδια, από ένα κόκκινο φόρεμα με κρόσσια μέχρι τα καλλίγραμμα κορμάκια που συνδυάζονται με προσαρμοσμένα blazers — υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή.

Η Christensen πρόσφερε επίσης μερικές συμβουλές για το πώς να νιώθεις υπέροχα σε οποιαδήποτε ηλικία. «Το κλειδί για την αυτοπεποίθηση νομίζω ότι είναι κυρίως στο να μη νοιάζεσαι πάρα πολύ για το τι σκέφτεται ο άλλος για σένα και να προσπαθείς να ζεις τη στιγμή ότι κι αν γίνει», έγραψε. Και αυτό είναι που κάνει την Christensen το τέλειο άτομο για την ιδέα της Millen και την καμπάνια «The Icons» — φοράει την ομορφιά της μέσα-έξω.

Monica Bellucci: Εντυπωσιακή στα 56 της αποκαλύπτει γιατί δεν θα ήθελε να ήταν ξανά 20