Καίτη Γαρμπή: Το σχόλιό της για την υπόθεση της Πάτρας έχει γίνει viral και δικαιολογημένα

06.04.2022
Καίτη Γαρμπή: Το σχόλιό της για την υπόθεση της Πάτρας έχει γίνει viral και δικαιολογημένα
Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τη γνώμη της για κάθε φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας. Στην προκειμένη περίπτωση αναφέρθηκε στην τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών αδελφών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και, ακόμη, μία φορά, είναι σα να μιλά με τη φωνή όλων μας.

Ιδιαίτερα εύστοχη, δεικτική και ενίοτε με χιουμοριστική διάθεση η Καίτη Γαρμπή έχει πάντα κάτι να πει για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

«Να μη μας εύχεστε απλά "Χρόνια Πολλά". Να φροντίζετε κιόλας να τα έχουμε», είχε γράψει πρόσφατα η δημοφιλής τραγουδίστρια με αφορμή τη φετινή ημέρα της γυναίκας και, όντως, τα είπε όλα, φέρνοντας στον νου τα όσα τραγικά βλέπουν καθημερινά, δυστυχώς, το φως της δημοσιότητας. Δεκάδες εγκλήματα -μέχρι και φόνοι- που διαπράτονται εις βάρος των γυναικών "απλά και μόνο" επειδή είναι γυναίκες δίνουν στις όποιες ευχές διαφορετική βαρύτητα, ειδικά μια μέρα σαν κι αυτή.

Σήμερα, το σχόλιό της αφορούσε στην υπόθεση της Πάτρας, όπως συνηθίζουμε να τη λέμε, μια υπόθεση που ακόμη εξελίσσεται και ξεδιπλώνει καθημερινά ακόμη και πιο απίστευτα τα κρυφά μυστικά της. Δίσταζε να γράψει κάτι νωρίτερα η Καίτη και εξηγεί το γιατί ενώ στρέφει τα βέλη της εναντίον της μητέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ οι υποθέσεις για του θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών -που είχαν προηγηθεί- ανοίγουν ξανά υπό το φως ολοένα και πιο τραγικών αποκαλύψεων.

«Είναι πολλές μέρες που σκέφτομαι τι να γράψω για αυτά που πέρασαν η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα.
Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι σοκαριστικό που κάνει την οργή μου μεγαλύτερη. Εύχομαι να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αν και δεν υπάρχει τιμωρία που να αρμόζει σε αυτό το τέρας», γράφει η Καίτη Γαρμπή και είναι σα να τα είπε όλα!

Γιάννης Κουκουράκης στην Καίτη Γαρμπή: "Είχα σχέση μαζί σου από την πέμπτη Δημοτικού μέχρι πρώτη Γυμνασίου που χωρίσαμε"

Ως προς την υπόθέση της Πάτρας, θυμίζουμε ότι σήμερα (6/4/2022) ο σύζυγος της Ρούλας και πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος, σημειωτέον, μέχρι τη στιγμή που η Πισπιρίγκου κατηγορήθηκε επίσημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας δήλωνε ότι τη στηρίζει 100% και δεν πιστεύει λέξη από όσα λέγονται, έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας, ενημερώθηκε, απάντησε σε ερωτήσεις και βγαίνοντας μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία, όπου, μεταξύ άλλων, δήλωσε «Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία, όμως, είναι αδιάσειστα και δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας».