Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και είναι τελείως αγνώριστη

04.04.2022
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και είναι τελείως αγνώριστη
Η τελευταία ανάρτηση της ελληνίδας καλλονής προκάλεσε σύγχιση στους θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους.

Μια αλλαγή επιχείρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου -και, μάλιστα, τεράστια- ή, μήπως, όχι; Η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media πριν από λίγες ώρες τη δείχνει ξανθιά και, για να είμαστε ειλικρινείς, "τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε".

Αν πρόκειται για πραγματική, μόνιμη αλλαγή χρώματος στα μαλλιά του μοντέλου ή κάτι προσωρινό που έγινε για επαγγελματικούς, προωθητικούς σκοπούς ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, όμως ο κόσμος αντέδρασε έντονα και είναι διχασμένος.

50-50 βλέπουμε ότι είναι οι αντιδράσεις των followers της Ηλεάνας. Οι μισοί της προτείνουν να το "κρατήσει το χρώμα" και οι άλλοι μισοί την προτρέπουν να επιστρέψει στο φυσικό της.

Ιδού η εν λόγω ανάρτηση, στην οποία εμείς Ηλεάνα ψάχνουμε και Ηλεάνα δεν βρίσκουμε!

GNTM 5 Girls Only

Ο επόμενος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του STAR έχει ήδη αρχίσει να διαφημίζεται καλώντας την επόμενη σειρά επίδοξων μοντέλων, που, όμως, φέτος, θα είναι μόνο κορίτσια. Τέρμα το "μεικτό". Ύστερα από δύο κύκλους όπου συμμετείχαν και άντρες μοντέλα, το παιχνίδι επιστρέφει στα αρχικά του δεδομένα.

Ιδού και το teaser.

Με την κριτική επιτροπή, άραγε, τι θα συμβεί; Ακόμη δεν είναι γνωστό κάτι συγκεκριμένο αλλά το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά. Επιστρέφει, λένε, η Ηλεάνα, (και η Βίκυ Καγιά, σύμφωνα με πολλούς) φεύγει η Ισμήνη. Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα παραμένουν φημολογία μέχρι την όποια επίσημη ανακοίνωση.

Προς το παρόν, μένει να φανεί πόσο μόνιμη είναι η αλλαγή στο look της Ηλιάνας.