Ο Χάρης Βαρθακούρης έχει γενέθλια αλλά γιορτάζει την επέτειο γάμου του με την Αντελίνα

26.03.2022
Ο Χάρης Βαρθακούρης έχει γενέθλια αλλά γιορτάζει την επέτειο γάμου του με την Αντελίνα
Σαν σήμερα (26/3), ανήμερα των γενεθλίων εκείνου, πριν από 12 χρόνια ο Χάρης και η Αντελίνα παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μοιράζονται συχνά όμορφες οικογενειακές στιγμές στα social media. Ο τραγουδιστής -και γιος του Γιάννη Πάριου- έκανε σήμερα μία αρκετά ξεχωριστή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την επέτειο γάμου τους με την Αντελίνα -και λίγο για τα γενέθλιά του- πάντα με το γνωστό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

Ενώ σήμερα έχω γενέθλια, προτιμώ να γιορτάσω το γεγονός ότι πριν 12 χρόνια, 26 Μαρτίου του 2010, στην Κωνσταντινούπολη (έχοντας επηρεαστεί από την ταινία Πολίτικη Κουζίνα, αλλά κυρίως επειδή η Αντελίνα ήταν έγκυος τριών μηνών και ο γυναικολόγος δεν μας επέτρεψε να πάμε στη Eurodisney, επειδή δεν θα μπορούσε να ανεβεί σε κανένα τρενάκι κτλ😂), η γυναίκα μου κι εγώ, εντελώς οι δυο μας, παντρευτήκαμε. Άρα σήμερα γιορτάζουμε την δωδέκατη επέτειό μας❤️
Εδώ βλέπετε την αγγελία του γάμου μας, που τη βάλαμε στην αθλητική εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ προκειμένου να περάσει (όσο γινεται) απαρατήρητη! Υπολογίσαμε, βεβαίως, χωρίς τον ξενοδόχο (Νίκο Τσιλιπουνιδάκη) που μας περίμενε με κάμερα έξω από το προξενείο 😆
Κανείς δεν γλύτωνε από το Star τότε!
Χρόνια μας πολλά έρωτά μου ❤️ Τα καλύτερα είναι μπροστά μας 🌹
(Άντε και χρόνια ΜΟΥ πολλά, επί τη ευκαιρία)

Η απάντηση της Αντελίνας βέβαια δεν άργησε και ήρθε με πολλή αγάπη και πολλές... καρδούλες!

Η μοιραία φωτογραφία για τη σχέσης τους

Η σχέση των δύο μετρά από το 2009 και σε μία ανάρτησή του ο Χάρης είχε αποκαλύψει πώς έγινε η γνωριμία τους. Φαίνεται, λοιπόν, πως η Αντελίνα έκανε like σε μία καλοκαιρινή του φωτογραφία, εκείνος την ξεχώρισε, έκανε και τα δικά του like και τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία. Ιδού τι έγραφε τότε ο Χάρης για τη μοιραία φωτογραφία.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά».

Η Αντελίνα είναι και πάλι μελαχρινή

Στις φωτογραφίες από την αρχή της σχέσης τους βλέπουμε ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι μελαχρινή. Εμείς, μέσα από την τηλεόραση τη γνωρίσαμε ευρέως ξανθιά, καθώς, όπως υποστήριξε ο σύζυγό της σε πρόσφατη συνέντευξή του, το "ζήτησε" έτσι η τηλεόραση.

Τώρα όμως, επανήλθε στο φυσικό της -προς μεγάλη χαρά του Χάρη- και απλά, περιμένουμε την επίσημη φωτογραφία από εκείνη.