Όσκαρ 2022: Τα πολυτελή δώρα που θα λάβουν οι καλεσμένοι

25.03.2022
Όσκαρ 2022: Τα πολυτελή δώρα που θα λάβουν οι καλεσμένοι
Οι υποψήφιοι στις μεγαλύτερες κατηγορίες των Όσκαρ θα λάβουν πολυτελή δώρα αξίας χιλιάδων δολαρίων

Τα φετινά βραβεία Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Μαρτίου, θα είναι η μεγαλύτερη βραδιά στο ημερολόγιο του Hollywood που θα στέψει μερικούς νέους νικητές της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Ενώ θα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που θα φύγουν από την εκδήλωση χωρίς το πολυπόθητο αγαλματίδιο, θα λάβουν όλοι μια τσάντα με δώρα αξίας άνω των 100.000 δολαρίων.

Οι πιο αμφιλεγόμενες στιγμές στην ιστορία των Όσκαρ

Η τσάντα με τα δώρα περιλαμβάνει την ιδιοκτησία 9 τετραγωνικών μέτρων στα Highlands της Σκωτίας, γεγονός που τους κάνει αυτόματα "Λόρδους και Ladies του Glencoe".

Επιπλέον, η τσάντα δώρου περιλαμβάνει επίσης τρεις all-inclusive διανυκτερεύσεις στο Κάστρο του Turin της Σκωτίας αξίας 50.000 δολαρίων. Θα περιλαμβάνονται ακόμη καλλυντικά από το Oxygenetix's Foundation και ένα κουτί προϊόντων από τη μάρκα περιποίησης δέρματος Byroe

Δες όλες τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία

Επίσης, περιλαμβάνονται μια σειρά βρώσιμων ειδών όπως Posh Pretzels και ένα μπουκάλι Chianti Classico, ένα μπουκάλι ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού του ελληνικού brand Ariti, μια συνεδρία life coaching με τον Kayote Joseph, μια θεραπεία χιλιάδων δολαρίων από τον διάσημο γιατρό Konstantin Vasyukevich, ένα unisex και μια βούρτσα μαλλιών Tangle Teezer.