Mila Kunis - Ashton Kutcher: Το τηλεφώνημα και το "ευχαριστώ" που έλαβαν από τον πρόεδρο Zelenskyy

21.03.2022
Mila Kunis - Ashton Kutcher: Το τηλεφώνημα και το "ευχαριστώ" που έλαβαν από τον πρόεδρο Zelenskyy
Το διάσημο ζευγάρι έκανε τεράστιο αγώνα για να συγκεντρώσει χρήματα υπέρ της ανακούφισης των Ουκρανών που βρίσκονται σε πόλεμο αυτό τον καιρό και ο ηγέτης τους θέλησε να τους ευχαριστήσει προσωπικά.

Πάνω από 35 εκτατομμύρια δολλάρια σε δωρεές συγκέντρωσαν η Mila Kunis, η οποία έχει καταγωγή από την Ουκρανία, και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher μετά το σχετικό τους κάλεσμα στα social media.

"Είναι ένα διάσημο ζευγάρι που πιστεύει ειλικρινά σ' εμάς, στη νίκη μας και στο μέλλον μας", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy στο πλαίσιο μιας γενικότερης ανακοίνωσης για τις εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου με τη Ρωσία.

Με ένα tweet εξείρε το ζεύγος ο Ουκρανός πρόεδρος που ήταν "ανάμεσα στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο πένθος μας", όπως είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από 35 εκατομμύρια δολλάρια για τους πρόσφυγες της χώρας του.

Στο tweet που κοινοποίησε στη συνέχεια και ο ίδιος ο Kutcher βλέπουμε τους τρεις τους να έχουν μια διαδικτυακή συνομιλία ενώ στα σχόλια του Zelenskyy διαβάζουμε μεταξύ άλλων και τα εξής θερμά λόγια: "Έυγνώμων για τη στήριξή τους. Εντυπωσιασμένος από την αποφασιστικότητά τους. Εμπνέουν όλο το έθνος".

Η κίνηση των Blake Lively και Ryan Reynolds

Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι που θέλησε να βοηθήσει τον αγώνα των Ουκρανών, από ανθρωπιστικής πλευράς. Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds συγκεντρώνουν επίσης χρήματα για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες της χώρας. "Μέσα σε 48 ώρες, αμέτρητοι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε γειτονικές χώρες. Χρειάζονται προστασία. Όταν κάνετε δωρεές, θα το πληρώσουμε έως και 1.000.000 $, δημιουργώντας διπλάσια υποστήριξη", είχε γράψει ο ηθοποιός στο Twitter, προωθώντας τις δωρεές στην Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και η ανταπόκριση ήταν τεράστια.