Pierce Brosnan: Η αποστομωτική απάντηση του σε κακεντρεχές σχόλιο στα social για τα κιλά της γυναίκας του!

21.03.2022
Pierce Brosnan: Η αποστομωτική απάντηση του σε κακεντρεχές σχόλιο στα social για τα κιλά της γυναίκας του!
Τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις της κοινωνίας έχουν αντίκτυπο και στις διασημότητες. Αυτή τη φορά, ήταν η αγαπημένη σύζυγος του Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith. Η Keely, μητέρα δύο παιδιών, δέχθηκε δημόσια αρνητική κριτική από τα τρολ των social media. Λίγο αργότερα, η ανάρτηση διαγράφηκε, αλλά ο Brosnan προστάτεψε τη γυναίκα του και έγινε ήρωας και στην πραγματική ζωή. Πώς εγινε όμως αυτό;

Ο Pierce και η Keely έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο για 20+ χρόνια

Ο πρώην James Bond (1995), Pierce Brosnan, είναι παντρεμένος με την Keely Shaye Smith από το 2001. Ο Pierce γνώρισε την Keely λίγο μετά την απώλεια της πρώτης του συζύγου, της Αυστραλής ηθοποιού Cassandra Harris, από καρκίνο των ωοθηκών. Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο για 20+ χρόνια, μετά από 7 χρόνια σχέσης. Παντρεύτηκαν το 2001 με κλειστή γαμήλια τελετή. Από τότε, ο Pierce είναι γνωστό ότι είναι απίστευτα αφοσιωμένος στη γυναίκα του. Με αποφασιστική στάση, για άλλη μια φορά, έδειξε στον κόσμο τι είναι η αληθινή αγάπη.

Ένα τρολ του facebook έγραψε αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της Keely

Ένα τρολ ανέβασε μια παλιά φωτογραφία του Pierce και της συζύγου του να ποζάρουν δίπλα στη θάλασσα, μαζί με μια τρέχουσα εκδοχή τους, επισημαίνοντας την αλλαγή στα σώματα του ζευγαριού και γράφοντας: «Αυτοί είμαστε». Παρόλο που η ανάρτηση διεγράφη, ο Pierce απάντησε στο προσβλητικό σχόλιο για τη σύζυγό του.

Ο Pierce Brosnan απάντησε λέγοντας για την αγαπημένη του σύζυγο: «Αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της»

Ο Pierce είπε ότι στην Keely προσφέρθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να μειώσει το βάρος της, προσθέτοντας: «Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου». Ο διάσημος ηθοποιός είναι υπερήφανος για τη σύζυγό του και, σύμφωνα με τα λόγια του, «Πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Pierce Brosnan: Το συγκινητικό αφιέρωμα στη σύζυγό του, Keely Shaye Smith

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Pierce Brosnan έδειξε δημόσια την αφοσίωση του προς τη σύζυγό του

Στην εικοστή επέτειό τους, μοιράστηκε ένα μήνυμα αγάπης, λέγοντας: «Η αγάπη μου μεγαλώνει για πάντα μαζί σου». Η Keely απάντησε: «Παραμένει ο ένας και μοναδικός! Σε ευχαριστώ για το δώρο της αγάπης και της φιλίας σου. Ο κόσμος είναι πιο όμορφος μαζί σου!» Αυτό μας δείχνει πόσο μοναδική είναι η σχέση τους.

Μια άλλη φορά, ο Pierce το έκανε ξανά όταν γιόρτασε την επέτειό τους στο Instagram του με μια φωτογραφία από το σπίτι τους.

Η αγάπη ήταν ιερή για τον Pierce Brosnan λόγω των δύσκολων παιδικών του χρόνων

Η ιερότητα της αγάπης του για την Keely προέρχεται από την κακομεταχείριση που δεχόταν ως παιδί ή την απουσία πατρικής φιγούρας καθώς μεγάλωνε. Αυτό τον έκανε να εκτιμά την πατρότητα και να έχει ισχυρότερες οικογενειακές ρίζες, ενώ επιλέγει να επικεντρωθεί στο μέλλον του αντί να μένει στο δύσκολο παρελθόν. Όλα τα παιδιά που δυσκολεύτηκαν να μεγαλώσουν, ξέρουν ότι ο Brosnan μοιράζεται την ίδια μοίρα και αποδεικνύει ότι αυτό δεν καθορίζει ποιος είσαι ή ποιος θα γίνεις όταν μεγαλώσεις.

Ακόμα κι αν δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τον χρόνο, ο Pierce σχολιάζει τα άσπρα μαλλιά του: «Τα άφησα να φύγουν», καθώς καθορίζει τον δικό του δρόμο για την εκδοχή της ευτυχίας και της ελευθερίας. Εκτός από όλο το ιδιαίτερο ταλέντο και την επιτυχία του ως ηθοποιός, όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε από το ταξίδι του Pierce και της Keely, ξεκινώντας από την επιλογή να παραμείνουμε παρόντες, και ότι κι αν γίνει, να αγαπήσουμε, να ζήσουμε και να γελάσουμε στον μέγιστο βαθμό.

Νικολέτα Μακρή