Δούκισσα Νομικού: Η παιδική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα μάτια της έχουν διαφορετικό χρώμα

20.03.2022
Δούκισσα Νομικού: Η παιδική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα μάτια της έχουν διαφορετικό χρώμα
Μια πολύ όμορφη εικόνα από το παρελθόν μοιράστηκε η ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στη σπάνια κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έχουν μάτια με διαφορετικό χρώμα το καθένα. Πρόκειται για μία κατάσταση που, επιστημονικά, ονομάζεται ετεροχρωμία της ίριδας και μπορεί να εντοπίζεται ως ολική ή μερική.

Δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός αυτό η παρουσιάστρια όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εμφανές σε κάθε φωτογραφία της καθώς λόγω φωτισμού μπορεί η διαφορά στο χρώμα των ματιών της να μην είναι τόσο έντονη.

Στην παιδική της φωτογραφία που μοιράστηκε όμως σήμερα, τα πράγματα είναι "πεντακάθαρα". "Baby me ☺️ Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από (πολλαααααα😅) χρόνια στο πρώτο μου παιδικό πάρτι. Μπορεί να μην φαίνεται η χαρά μου γιατί δεν χαμογελάω πλατιά μιας που εκείνη την ημέρα είχε φύγει το πρώτο μου δοντάκι 😁 Και δεν ήθελα να το καταλάβει κανείς από τους φίλους μου🙈", γράφει, μεταξύ άλλων στη λεζάντα και ιδού:

Παλιότερα, επίσης, απάντησε σε μια σχετική ερώτηση θαυμάστριας μέσω παιχνιδιού στα stories της. "Από όταν γεννήθηκες είχες διαφορετικό χρώμα στα μάτια;", θέλησε να μάθει η κοπέλα. "Ναι", απάντησε η Δούκισσα χαρίζοντας μια πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία.