"O Woody Allen μόλυνε την καριέρα μου"

11.03.2022
"O Woody Allen μόλυνε την καριέρα μου"
Ποια ηθοποιός έκανε αυτήν τη δήλωση;

Η Mira Sorvino αναλογίζεται τη βραβευμένη ερμηνεία της στην ταινία του Woody Allen του 1995, "Mighty Aphrodite". Η 54χρονη ηθοποιός, η οποία κέρδισε ένα Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα για την ταινία, δήλωσε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο podcast του Marc Maron ότι η εμπειρία έχει "λερώσει" την πρώιμη καριέρα της.

Kim Kardashian: Ο απρόσμενος υποστηρικτής της που χαρακτήρισε «μ…» τον Kanye West

"Είναι τόσο δύσκολο να μιλήσω για αυτό τώρα γιατί τώρα έχω πολύ διαφορετική γνώμη για τον Woody από ό,τι είχα τότε. Και κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν ερεύνησε περαιτέρω τι συνέβη με την Dylan Farrow", είπε, αναφερόμενη στην κακοποίηση της Farrow που φέρεται να υπέφερε από τον θετό πατέρα της.

"Πραγματικά, κατά κάποιο τρόπο, καταστρέφει την ερμηνεία μου, καταστρέφει αυτό το ξεκίνημα της καριέρας μου, γιατί το θησαύριζα για χρόνια και μετά είναι σαν να τον είχα καταγγείλει και να το ήξερα τότε", συνέχισε η Sorvino. "Δεν το ήξερα τότε, αλλά δεν κοίταξα αρκετά βαθιά για να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου ώστε να έχω γνώμη εκείνη την εποχή. Δεν είναι δικαιολογία, θα έπρεπε. Ακριβώς επειδή ήταν τόσο λαμπρός όσο ήταν, επειδή μεγάλωσα διαβάζοντας τα βιβλία του και παίζοντας τα θεατρικά του έργα στο γυμνάσιο μου και απλώς τον ειδωλοποίησα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένας τρομερός άνθρωπος που πλήγωσε την κόρη του, που πλήγωσε ένα παιδί, και δεν υπάρχει συγχώρεση για αυτό".

Η Scarlett Johansson αποκαλύπτει γιατί ήταν «τόσο προστατευτική» με τις εγκυμοσύνες της

Η Σορβίνο, η οποία είχε κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Harney Weinstein, είπε επίσης: "Με μόλυνε πραγματικά. Και είναι τόσο τρελό που τόσο μεγάλο μέρος της πρώιμης καριέρας μου έχει μολυνθεί από τον Allen και από τον Harvey Weinstein".

Η Sorvino πρόσθεσε ότι έκτοτε έγινε φίλη με την κόρη του Allen, Dylan, αφού της έγραψε μια ανοιχτή επιστολή το 2018, δεσμευόμενη να μην συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον σκηνοθέτη. "Είναι ένα καταπληκτικό άτομο και δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι λέει την αλήθεια", είπε η Sorvino στο podcast.

Η Dlyan ισχυρίστηκε ότι ο Allen την κακοποίησε όταν ήταν 7 ετών. Ο Allen έχει αρνηθεί εδώ και καιρό τις κατηγορίες, οι οποίες πρωτοεμφανίστηκαν κατά τον εκρηκτικό χωρισμό του το 1992 από τη Mia Farrow. Η Sorvino ήταν από τις πρώτες γυναίκες που κατηγόρησαν τον Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση το 2017. Ο Weinstein κρίθηκε ένοχος με κατηγορίες για εγκληματική σεξουαλική πράξη πρώτου βαθμού και βιασμό τρίτου βαθμού το 2020 και καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκιση.