Απαρηγόρητη η Liz Hurley: Το συγκινητικό "αντίο" στον πρώην αρραβωνιαστικό της που έφυγε από τη ζωή

05.03.2022
Απαρηγόρητη η Liz Hurley: Το συγκινητικό "αντίο" στον πρώην αρραβωνιαστικό της που έφυγε από τη ζωή
Ο Shane Warne, Αυστραλός Θρύλος του κρίκετ πέθανε ξαφνικά χθες (4/3/2022) στα 52 του χρόνια.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα διεθνή ΜΜΕ. Ο Shane Warne βρέθηκε νεκρός στη βίλλα του στο Koh Samui της Ταϊλάνδης. Ήταν μόλις 52 ετών και ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή προσβολή.

Ο Warne υπήρξε θρύλος του κρίκετ όχι μόνο στην πατρίδα του την Αυστραλία αλλά και σε όλο τον κόσμο με τα επιτεύγματά του εντός γηπέδου να τον έχουν κατατάξει για πάντα ως έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος.

Η σχέση με την Hurley

Ο Shayne έγινε γνωστός και εκτός των γηπέδων μέσα από τη σχέση του με την Elisabeth Hurley. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2010 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Οκτώβριο του 2011, τέσσερις μήνες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της από τον επιχειρηματία Arun Nayar.

Η σχέση τους, ωστόσο, έληξε πριν φτάσουν στην εκκλησία και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2013. Οι δυο τους είχαν δηλώσει ότι ο χωρισμός ήρθε φυσιολογικά κυρίως λόγω της τρέλας που είχε προκληθεί στα media και της πίεσης των προγραμμάτων τους.

Τα χρόνια που ήταν μαζί, όμως, έζησαν ως οικογένεια έχοντας πάντα μαζί τους τόσο τον δικό της γιο από τη σχέση της με τον επιχειρηματία Steven Biνg, Damian, όσο και τα τρία δικά του παιδιά από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του.

Το "αντίο" της Liz

Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε δημοσια τον πρώην αρραβωνιαστικό της η Hurley, μια μέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

«Νιώθω ότι ο ήλιος κρύφτηκε πίσω από ενα σύννεφο για πάντα. RIP πολυαγαπημένε μου Λεοντόκαρδε», γράφει η Hurley στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση ως είχε.

Το αντίο του Damian

Με τη σειρά του είπε το "αντίο" στον Shane και ο γιος της Liz.

«Ακόμη προσπαθώ να το χωρέσω στο κεφάλι μου... O SW υπήρξε πατρική φιγούρα για μένα για τα περισσότερα από τα πιο σημαντικά χρόνια μου και υπήρξε ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Η καρδιά μου έχει σπάσει. Με τη σκέψη μου στην οικογένεία του τους στέλνω όλη την αγάπη μου», γράφει ο Damian και μοιράζεται μια σειρά από φωτογραφίες της κοινής τους ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 15:51