Amal Clooney: Μίλησε για το γάμο της με τον George και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της

06.03.2022
Amal Clooney: Μίλησε για το γάμο της με τον George και το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της
Είναι έξυπνοι, επιτυχημένοι, όμορφοι και το τέλειο δυναμικό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Και παρόλο που κατά περιόδους κυκλοφορούν φήμες ότι έχουν προβλήματα στη σχέση τους, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Μάλιστα η Amal επιβεβαίωσε ότι ο γάμος της με τον George Clooney είναι βράχος - όπως άλλωστε φανταζόμασταν.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια. Για του λόγου το αλήθες η Amal αποκάλυψε στο περιοδικό Time το οποίο την κατατάσει φέτος στις 12 πιο σημαντικές γυναίκες στον κόσμο [φωτό κάτω] ότι «ο γάμος είναι υπέροχος» επειδή ο σύζυγός της είναι ο συνεργάτης της. Αποκαλώντας τον George ως «απίστευτα εμψυχωτικό και υποστηρικτικό», η Αmal πρόσθεσε, «Έχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλιο». Αυτό το σπίτι περιλαμβάνει τα δίδυμα Ella και Alexander, τα οποία είναι τώρα τεσσάρων ετών. «Είναι μια χαρά πέρα από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ», συνέχισε. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που βρήκα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή μου και που είμαι μητέρα—έτσι βρίσκω την ισορροπία μου».

Και το γεγονός ότι είναι σύζυγος του George Clooney δεν πρέπει να συγχέεται με το ότι είναι μια πολύ σεβαστή και διεθνούς κύρους δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το δημόσιο προφίλ της, επειδή είναι παντρεμένη με έναν διάσημο και εξαιρετικά δημοφιλή ηθοποιό, μπορεί συχνά να «ωφελήσει ορισμένους πελάτες» αλλά η ίδια κάνει ό,τι μπορεί για να «προσπαθήσει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας σε ότι είναι σημαντικό». Και ο George ξέρει πόσο τυχερός είναι που έχει την Αmal στη ζωή του, οπότε η ευτυχία στον γάμο τους είναι αμφίδρομη.

Από την άλλη ο George περιέγραψε τη γυναίκα του ως «την πιο εξαιρετική, έξυπνη, λαμπερή, όμορφη γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ», στο podcast WTF με τον Marc Maron. «Άκου, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Και τότε αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος μπήκε στη ζωή μου και απλά ερωτεύτηκα παράφορα», εξήγησε. «Και ήξερα από τη στιγμή που τη γνώρισα ότι όλα θα ήταν διαφορετικά».