Greekend: Το αμέσως καλύτερο πράγμα από ένα... weekend είναι ελληνικό και αρέσει πολύ! [video]

21.02.2022
Greekend: Το αμέσως καλύτερο πράγμα από ένα... weekend είναι ελληνικό και αρέσει πολύ! [video]
Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού είναι, πραγματικά, εντυπωσιακή.

"Greekend: End your week like a Greek", διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Τουρισμού στο Instagram πλάι από την ανάρτηση που προωθεί τη νέα δυναμική καμπάνια του σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και στόχο έχει να προβάλλει την όμορφη πλευρά της ζωής στις ελληνικές πόλεις και τις πλούσιες εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Με τη σκιά του Covid ακόμη πάνω από τον πλανήτη αλλά με έντονη την ανάγκη για αισιοδοξία και φως, η νέα αυτή προωθητική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού συστήνει στον κόσμο εντός και εκτός συνόρων μια νέα λέξη που αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη. Διακοπές και Ελλάδα, ο πιο δυνατός συνδυασμός για το καλοκαίρι (και όχι μόνο)

Ακολουθώντας τον νεαρό που μας ξεναγεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η προτροπή είναι ξεκάθαρη και απόλυτα... θελκτική! Επισκέψεις σε απίστευτα εστιατόρια, καφέ, μουσεία, γκαλερί τέχνης σε συνδυασμό με τον πανέμορφο καιρό της χώρας μας... Η καλύτερη επιλογή για σύντομες (αλλά, σίγουρα, όχι μόνο) διακοπές.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι «Το Υπουργείο Τουρισμού και ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού εγκαινιάζουν την εκστρατεία City Break, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τόσο τις γνωστές όσο και τις κρυμμένες γωνιές των ελληνικών πόλεων».

«Τα ξενοδοχεία στις πόλεις μας, ιδιαίτερα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας. Αυτή η καμπάνια είναι η πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιήσουμε, προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν με ασφάλεια ένα αυθεντικό ελληνικό Σαββατοκύριακο στις μεγαλύτερες πόλεις μας», συνέχισε.

Το spot πρόκειται να προβληθεί σε δέκα χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία, η Δανία, η Σουηδία και το Ισραήλ.

Ιδού το video που έχει γίνει viral και μας έχει ξεσηκώσει: