Kim Kardashian: Ως περήφανη μαμά παρουσίασε τους πίνακες που ζωγράφισε η κόρη της, North [video]

21.02.2022
Kim Kardashian: Ως περήφανη μαμά παρουσίασε τους πίνακες που ζωγράφισε η κόρη της, North [video]
Η Kim Kardashian αποκάλυψε την έκταση των καλλιτεχνικών ικανοτήτων της κόρης της, North σε ένα νέο βίντεο home tour για τη Vogue, το οποίο είχε θέμα τα «αγαπημένα της αντικείμενα». Το πρώτο πράγμα στη λίστα της Kim ήταν τα έργα τέχνης της κόρης της, τα οποία είναι προφανώς κάτι που λατρεύει μια μαμά. Η Kim έδειξε στο βίντεο μερικά highlights από το portfolio της North.

«Το πρώτο αντικείμενο που αγαπώ είναι οι πίνακες και τα σχέδια της κόρης μου Νοrth», εξήγησε η Κim και άρχισε να επιδεικνύει μερικά από τα έργα της North West. «Είναι πολύ καλή καλλιτέχνις και της αρέσει να ζωγραφίζει».

«Το έκανε πριν από περίπου δύο χρόνια», πρόσθεσε η Kim ενώ επιδείκνυε ένα τοπίο ενός χιονισμένου βουνού.

Η Kim έδειξε επίσης πίνακες που έκανε η North με έναν λύκο:

Και έναν μουσάτο δράκο:

Αλλά μετά τα πράγματα έγιναν λίγο αστεία όταν η Kim έδειξε ένα έργο από κάρβουνο που έκανε η North, το οποίο δείχνει ότι πέρασε και μια «φάση emo».

«Πρόσφατα, η North έμεινε σπίτι και είχε Cοvid», εξήγησε η Kim, λέγοντας μια μικρή ιστορία πίσω από το έργο. «Λοιπόν, αυτή είναι η ζωγραφιά που έκανε στο δωμάτιό της. Είναι από κάρβουνο, ίσως αυτή ήταν απλά η emo διάθεσή της».

«Μου αρέσει λοιπόν να βλέπω την προσωπικότητα και τις διαθέσεις και όλα όσα περνάει και νιώθω ότι είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό χόμπι για εκείνη», πρόσθεσε η Kim στο τέλος του North's Art βίντεο ενώ συνέχισε την ξενάγηση στο, πραγματικά, απίστευτο σπίτι της!

Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ αυτή τη βόλτα στο minimal σπίτι της Kim Kardashian στο Kalabasas να η ευκαιρία: