Νότης Χριστοδούλου: "Μεγάλωσα με τη φράση 'Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει κλέφτης ή π*****'. Την άκουγα κάθε μέρα σχεδόν να το λέει"

12.02.2022
Νότης Χριστοδούλου: "Μεγάλωσα με τη φράση 'Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει κλέφτης ή π*****'. Την άκουγα κάθε μέρα σχεδόν να το λέει"
Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη μητέρα του και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε ο Νότης Χριστοδούλου. Ο τραγουδιστής και πρώην νικητής του "Fame Story” μίλησε στο περιοδικό για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, αλλά και την αντίδραση της μητέρας του όταν της ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Δήμητρα Ματσούκα για τις καταγγελίες στο θέατρο:"Δεν σημαίνει πάντα ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια"

"Επειδή η μητέρα μου ένιωθε την ευθύνη του ότι μεγάλωνε ένα αγόρι μόνη της, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς για τα κριτήρια της θα ήταν προσωπική της αποτυχία ως γονέας. Κι αυτό γιατί ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος απέναντι στη γνώμη των άλλων. Ήταν βέβαια και άλλες οι εποχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο σπίτι να υποδύομαι έναν straight. Όταν έφυγε από τη ζωή ένιωσα θυμό για τα χρόνια που καταπίεζα τον εαυτό μου και για το bullying που βίωνα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν είχε να κάνει με την αγάπη της μητέρα μου για εμένα, αλλά με την αδυναμία της να αποδεχτεί την αλήθεια του παιδιού της. Το τίμημα για εκείνη ήταν ότι την είχα απομακρύνει από κάθε γεγονός αλλάκαι κάθε επιτυχία στη δουλειά μου. Δεν της παρείχα καμία πληροφορία που να αφορούσε την επαγγελματική ή την προσωπική μου ζωή. Έχω περάσει πολύ δύσκολα στα παιδικά μου χρόνια επειδή ήμουν το παιδί που δεν του άρεσε το ποδόσφαιρο, έκανε παρέα με κορίτσια και έπαιζε με τις κούκλες, η "συκιά” ή αδελφή. Έτρεμα κάθε μέρα να περάσω από την κεντρική είσοδο του σχολείου και ζητούσα από τη θεία μου να με περιμένει στη γωνία του δρόμου, για να μη συναντήσω κάποια συγκεκριμένα παιδιά που θα με κορόϊδευαν”, είπε ο Νότης Χριστοδούλου αρχικά.

O Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την κατάθλιψη στην καραντίνα και τα αντικαταθλιπτικά

Όταν ρωτήθηκε εάν είχε προσπαθήσει ποτέ να αποκαλύψει στη μητέρα του ότι έχει σχέση με ένα άλλο αγόρι είπε: "Μεγάλωσα με τη φράση 'Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει κλέφτης ή π******'. Την άκουγα κάθε μέρα σχεδόν να το λέει. Το έλεγε και όταν όλοι της έλεγαν, όταν ήμουν στο σχολείο, ότι το παιδί είναι γεννημένο για να γίνει χορευτής και να ασχοληθεί με την τέχνη και εκείνη από ανασφάλεια προς τους τρίτους με πήγαινε να μάθω πολεμικές τέχνες. Όταν κάποια στιγμή θέλησα να μοιραστώ μαζί της την αλήθεια μου μού είπε: 'Κάνε ό,τι θες. Αυτό που είπες το άκουσα, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ και το ξέχασα ήδη'. Αυτό είχε”.