Η Kim Kardashian είχε αντίρρηση με το look της για το Met Gala

12.02.2022
Η Kim Kardashian είχε αντίρρηση με το look της για το Met Gala
«Γιατί να καλύπτω το πρόσωπό μου;»

Η Kim Kardashian έκανε την πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση στο Met Gala του 2021. Αλλά όπως αποδεικνύεται, η star δεν ήταν 100% σύμφωνη με την επιλογή του αμφιλεγόμενου look. Στο τεύχος Μαρτίου της Vogue, η 41χρονη μίλησε ειλικρινά για τη μόδα, την οικογένεια και τον έλεγχο των επιλογών της γκαρνταρόμπας της.

Ο Pete Davidson αποκαλεί πρώτη φορά δημόσια "κοπέλα" του την Kim Kardashian [video]

"Πάλεψα εναντίον του. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να φορέσω τη μάσκα. Γιατί να θέλω να καλύψω το πρόσωπό μου;", είπε η Kardashian. "Αλλά η Demna [Gvasalia, Creative Director στο Balenciaga] και η ομάδα είπαν, 'Αυτό είναι ένα γκαλά κοστουμιών. Αυτό δεν είναι ένα πάρτι Vanity Fair όπου όλοι φαίνονται όμορφοι. Υπάρχει ένα θέμα και πρέπει να φορέσεις τη μάσκα."

Η αδερφή της Kate Moss, Lottie, εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης

"Ο Kanye West ήταν εκείνος που σύστησε την Kim στη Demna και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νεοσύστατη σχέση μεταξύ της ίδιας και της Balenciaga", είπε μια πηγή, προσθέτοντας: "Αυτή η εμφάνιση της Kim είναι σαν μια νέα υποκουλτούρα και δήλωση μόδας. Χωρίς λογότυπο, χωρίς πρόσωπο, αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι αυτή. Ο Kanye της έδωσε το κουράγιο να προωθήσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των ανθρώπων μέσω της τέχνης".

"Πάντα σκέφτομαι 'τι θα γίνει μετά;' Γιατί πάντα είχα τον Kanye, ο οποίος ήξερε ακριβώς ποια θα ήταν η επόμενη εποχή της μόδας για μένα. Και υπάρχει κάτι τρομακτικό στο να είσαι εκεί έξω μόνος σου, αλλά και κάτι τόσο λυτρωτικό", είπε η Kardashian. "Ποιος ξέρει; Μπορεί να είμαι στο Skims και να είμαι τόσο άνετη και χαλαρή και να μην φοράω καθόλου μακιγιάζ, και αυτό μπορεί να είναι αυτό που θέλω να εκπροσωπώ στον κόσμο. Ίσως δεν είναι τόσο σοβαρό."