Η Adele ευχαρίστησε δακρυσμένη τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki στα φετινά Brit Awards

09.02.2022
Η Adele ευχαρίστησε δακρυσμένη τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki στα φετινά Brit Awards
Και πυροδότησε φήμες αρραβώνων με τον Rich Paul!

Η Adele ήταν η μεγάλη νικήτρια στα 42α ετήσια Brit Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο O2 Arena του Λονδίνου, λαμβάνοντας διακρίσεις για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Καλύτερο Βρετανικό Τραγούδι για το "Easy on Me" και το Άλμπουμ της Χρονιάς για το "30". Όταν έλαβε το τελευταίο βραβείο, στην παρουσίαση της τελικής κατηγορίας της βραδιάς, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον 9χρονο γιο της, Angelo, καθώς και τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του Angelo, Simon Konecki.

BAFTAs 2022: Όλες οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων που είναι γνωστά ως τα βρετανικά Όσκαρ

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον γιο μου και στον Simon, στον μπαμπά του», είπε εμφανώς συγκινημένη κατά την ομιλία αποδοχής της, εξηγώντας ότι το "30" — ένα άλμπουμ διαζυγίου που γράφτηκε κατά τη διάρκεια όσων περιέγραψε στη Vogue. συνέντευξη ως «Έτος Ανησυχίας» της — αφορά «όλο το ταξίδι μας, όχι μόνο το δικό μου». Τόνισε επίσης, πως «Ο γιος μου ήταν τόσο ευγενικός και υπομονετικός μαζί μου τα τελευταία δύο χρόνια - και είναι γι 'αυτόν».

Ο Konecki και η Adele χώρισαν τον Απρίλιο του 2019 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2021. Ένα ιδιαίτερα καταστροφικό κομμάτι στο 30, το "My Little Love", περιλαμβάνει πραγματικές ηχογραφήσεις από σπαραχτικές συνομιλίες που είχε η Adele με τον Angelo σχετικά με τον χωρισμό. Κατά τη διάρκεια της τρίτης ομιλίας της, η Adele δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που επιμείνω στα όπλα μου και έβγαλα ένα άλμπουμ που αφορούσε κάτι τόσο προσωπικό, επειδή δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πια που κάνουν τέτοια πράγματα».

Η Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Kim Cattrall αλλά και με τη Samantha Jones - Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πράγματα

Τη λαμπερή βραδιά, η Adele φορούσε ένα τεράστιο διαμάντι στο αριστερό της δάχτυλο, πυροδοτώντας φήμες αρραβώνων. Η σχέση της Adele και του Paul ήταν το επίκεντρο άλλων φημών πρόσφατα, όταν διάφορα άρθρα ισχυρίστηκαν ότι ο πραγματικός λόγος που ακύρωσε τη συναυλία της στο Λας Βέγκας την τελευταία στιγμή ήταν επειδή το σχετικά νέο ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη κατάσταση. Η Adele φαινόταν να απευθύνεται σε αυτό το κουτσομπολιό σε μια χαμογελαστή ανάρτηση στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, γράφοντας, "Ω, και ο Ριτς στέλνει την αγάπη του".