Η αδερφή της Kate Moss, Lottie, εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης

09.02.2022
Η αδερφή της Kate Moss, Lottie, εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης
"Πήρα το Euphoria κυριολεκτικά"

Το μοντέλο Lottie Moss, αδερφή της Kate Moss, μοιράστηκε ότι πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης, αναφέροντας τη δημοφιλή εκπομπή του HBO "Euphoria". Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok, η 24χρονη στο βίντεο έγραψε: "Όταν όλοι κάνουν τη χρήση ναρκωτικών να φαίνεται glamorous, όμως είσαι στην κυριολεξία σε κέντρο αποτοξίνωσης", ενώ στη λεζάντα της έλεγε: "Παιδιά, νομίζω πως πήρα το euphoria πολύ στην κυριολεξία".

Gigi Hadid: "Σκαρφάλωνα τις σκάλες για να αποφύγω τις κάμερες που έφερνε η μητέρα μου στο σπίτι"

@lottiemossx

I think I took euphoria too literally u guys 😑

♬ mount everest sped up - xxtristanxo

Το μοντέλο στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την πάλη της με το άγχος και τη χρήση ουσιών. Τον Απρίλιο του 2020, η Lottie μοιράστηκε στο Instagram ότι ένιωθε πολύ πιο ευτυχισμένη αφού «πάλεψε πολύ τα τελευταία χρόνια με τον εαυτό μου και το άγχος και άλλα πράγματα. Οι αγώνες μου με έκαναν να φέρομαι εκτός χαρακτήρα και τελικά νομίζω ότι γινόμουν ένα άτομο που δεν μου άρεσε και γι' αυτό μούδιαζα τον εαυτό μου με ουσίες και καταδυναστεύτηκα παραμελώντας την ψυχική μου υγεία και τη γενική μου υγεία. Το να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο έκανε πολύ δύσκολο το να βγω έξω. Περιβάλλω τον εαυτό μου με ανθρώπους που είχαν παρόμοια ψυχική κατάσταση με εμένα και μπορώ να δω τώρα ότι αυτό δεν με βοηθούσε, αλλά τα καλά πράγματα θα επιστρέψουν! Είμαι έτοιμη να γίνω καλύτερη για τους οικογενειακούς μου φίλους και για μένα! και Ελπίζω οι άλλοι να αφιερώσουν αυτόν τον χρόνο για να σκεφτούν τον εαυτό τους και να καταλάβουν ποιος και πού θέλετε να είστε στη ζωή».

Kate Winslet: Η συμβουλή που της έδωσε ο Leonardo DiCaprio για το σώμα της και πώς της άλλαξε τη ζωή

Η σειρά Euphoria δέχθηκε πυρά από την οργάνωση Drug Abuse Resistance Education, η οποία ισχυρίστηκε σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο NBC ότι η σειρά εξυμνεί τη «χρήση ναρκωτικών, τον εθισμό, το ανώνυμο σεξ και τη βία. Η Zendaya, που υποδύεται τη Rue Bennett, μια μαθήτρια γυμνασίου που παλεύει με τον εθισμό στα ναρκωτικά, υπερασπίστηκε τη σειρά, δηλώνοντας στο Entertainment Weekly: «Η σειρά δεν είναι σε καμία περίπτωση μια ηθική ιστορία για να διδάξει στους ανθρώπους πώς να ζουν τη ζωή τους ή τι θα έπρεπε να κάνουν. Αν μη τι άλλο, αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε, είναι να ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται λίγο λιγότερο μόνοι στην εμπειρία και τον πόνο τους. Και ίσως νιώθουν ότι δεν είναι οι μόνοι που το περνούν αυτό».