Δανάη Μπάρκα: Το ατύχημα της γιαγιάς της και το συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκε

01.02.2022
Δανάη Μπάρκα: Το ατύχημα της γιαγιάς της και το συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκε
Τέλος καλό όλα καλά, όμως, μια λαχτάρα την πήρε η παρουσιάστρια του Mega. Και μοιράζεται την εμπειρία της δημόσια.

Η σχέση λατρείας που έχει η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, είναι γνωστή. Η γιαγιά Τούλα έχει εμφανιστεί και στην εκπομπή της σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, τη λαχτάρησε την εγγόνα της με ένα ατύχημα που είχε και εκείνη της αφιέρωσε μία ανάρτηση τώρα που, όπως φαίνεται, διέφυγε τον κίνδυνο.

Στο βίντεο που μοιράστηκε η Δανάη τις βλέπουμε αγκαλιά να τραγουδάνε ενώ στο μέτωπο της γιαγιάς Τούλας ξεχωρίζει μία γάζα, "αναμνηστικό" της κακιάς στιγμής, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα:

"Ε,πέσαμε πριν 10 μέρες,χτυπήσαμε,κάναμε τα ράμματα μας,γίναμε μωβ παντού,πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά απ την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο
«Δαναη μου,ποτέ θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;» βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά 😂😍
-
Ανέβασα ένα στορι πριν,είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πηρα ρωτώντας με «τι έπαθε η γιαγιά μας» ήταν τόσα πολλά που ακόμα Κλάιω🥲
-
Είναι καλά,περασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε,φτιάξαμε νύχια,μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε «πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπη;» Ε,όποτε όντως όλα καλά!
-
Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη…μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της!
-
♥️
-#γιαγιαΤουλα
Να λέμε σ αγαπω παιδιά…μεγάλη λύτρωση κι ευτυχια.
⭐️
Καληνύχτα κουκλοι 😘😘