Gwyneth Paltrow: Η ειλικρινής απάντηση για το πώς νοιώθει για την Dakota Johnson, σύντροφο του πρώην συζύγου της

01.02.2022
Gwyneth Paltrow: Η ειλικρινής απάντηση για το πώς νοιώθει για την Dakota Johnson, σύντροφο του πρώην συζύγου της
Μια ευτυχισμένη, ευρύτερη οικογένεια!

Η Gwyneth Paltrow παραμένει ευτυχισμένη και στα καλύτερα της, όπως φαίνεται, τουλάχιστον, από τη δραστηριότητα της στα social media. Πρίν από λίγες μέρες έκανε ένα αυθόρμητο Q&A με τους fans της μέσω ενός story της στο Instagram, απαντώντας σε όλα για τα αληθινά συναισθήματά της για την κοπέλα του πρώην συζύγου της, Dakota Johnson αλλά και τη ζωή μετά το διαζύγιο.

Ρωτήθηκε από έναν fan για τα αληθινά συναισθήματά της για την Johnson o οποίος της έγραψε: «Αγαπάς την Dakota Johnson;» Η Paltrow απάντησε λέγοντας απλά, «Πολύ».

Μετά από αυτό, ένας άλλος fan της έκανε τη συγκλονιστική ερώτηση: «Νιώθεις ότι μπορείς πραγματικά να προχωρήσεις μετά από ένα διαζύγιο;». Η Paltrow απάντησε γρήγορα, λέγοντας: «Ω, απολύτως. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γίνεις αδίστακτη με την αλήθεια του ποια πραγματικά είσαι, τι θέλεις και τι σου αξίζει».

Το 2002, η Paltrow συνάντησε τον frontman των Coldplay, Chris Martin, και το ζευγάρι παντρεύτηκε αιφνιδιαστικά ένα χρόνο αργότερα. Έκαναν δύο παιδιά, την Apple Blythe Alison, που είναι σήμερα 17 χρονών και τον Moses, που είναι σήμερα 15 χρονών. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2014, η Paltrow υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2015 και οριστικοποιήθηκε το 2016.

Η συνέχεια, όμως, και για τους δύο είχε αίσιο τέλος. Η Paltrow αρραβωνιάστηκε τον παραγωγό Brad Falchuk το 2018 και παντρεύτηκε (μυστικά) την ίδια χρονιά, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Aπό την πλευρά του ο Martin βγαίνει με την ηθοποιό Dakota Johnson από τον Οκτώβριο του 2017, κρατώντας πολύ χαμηλό προφίλ όλο το διάστημα της σχέσης. Και οι δύο τους υπήρξαν καλοί φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και συνέχισαν να μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους.

Chris Martin: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του, Dakota Johnson [video]

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο The Evening Standard, η Paltrow μίλησε για τα συναισθήματά της για το διαζύγιο και για το πώς για αυτήν ήταν η καλύτερη επιλογή. «Η δομή της οικογένειας μπορεί να επανεφευρεθεί και το διαζύγιο δεν χρειάζεται να είναι καταστροφικό. Δεν χρειάζεται να είναι το τέλος της σχέσης σου με κάποιον».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο Chris και εγώ έπρεπε να είμαστε μαζί και να κάνουμε τα παιδιά μας. Αλλά η σχέση μας είναι πολύ καλύτερη έτσι: είμαστε φίλοι και οικογένεια».